Az egekig dicsérik Csányi nagy húsipari cégét

agrarszektor.hu
Elnyerte a legvonzóbb munkáltatónak járó különdíjat a Pick Szeged Zrt. a Randstad Award-on. Az elismeréssel, amelyet idén negyedik alkalommal adtak át, a legvonzóbb hazai munkáltatókat díjazták.

Idén először 3 napos az Agrárszektor 2024 konferencia!

A Portfolio Csoport év végi Agrárszektor Konferenciája ma már az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény a hazai agrárgazdaságban. A rendezvény exkluzivitását és különlegességét az adja, hogy egyedülállóan átfogó és részletes módon jeleníti meg a mező- és élelmiszergazdaságot érintő legaktuálisabb témákat. A rendezvényre idén először konferencia előesttel is készülünk!

Ne maradjon le az év egyik legjelentősebb agrárszakmai eseményéről!

A Csányi Sándor OTP elnök-vezérigazgató tulajdonában lévő Pick Szeged Zrt. nyerte el az FMCG szektorban a legvonzóbb munkáltatónak járó címet, amellyel idén először díjazták a Bonafarm Csoporthoz tartozó húsfeldolgozó vállalatot. A lista alapjául szolgáló Employer Brand Research reprezentatív kutatásban a megkérdezettek 9 szempont szerint, többek között a karrierlehetőségek, a továbbképzések, a foglalkoztatás hosszú távú biztonsága, valamint a munka és magánélet egyensúlya szerint is értékelték a cégeket.

Nagy Endre, a Pick Szeged Zrt. vezérigazgatójának tájékoztatása szerint a Bonafarm Csoport országszerte  csaknem hatezer főt foglalkoztat. A Pick Szeged Zrt. több mint 2200 munkavállalóval rendelkezik, és a régió egyik legnagyobb foglalkoztatójának számít.

 

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Budapest Economic Forum 2024
Egész napos makrogazdasági konferencia
Fókuszban a KKV versenyképesség - Pécs
Ingyenes gazdasági fórum
EZT OLVASTAD MÁR?