Az egekig dicsérik Csányi nagy húsipari cégét

agrarszektor.hu
Elnyerte a legvonzóbb munkáltatónak járó különdíjat a Pick Szeged Zrt. a Randstad Award-on. Az elismeréssel, amelyet idén negyedik alkalommal adtak át, a legvonzóbb hazai munkáltatókat díjazták.

Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!

A Portfolio Csoport az idén 12. alkalommal rendezi meg siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az ágazat egyik legnagyobb és legjelentősebb szakmai eseményének számít. A december 4-5-i kétnapos rendezvényen immár 10. alkalommal adjuk át 9 kategóriában rangos agrárdíjainkat, amelyekre az ágazat bármely kiemelkedő szakmai munkát végző szereplője pályázhat, illetve nevezhető.

Nevezzen szeptember 15-ig!

A Csányi Sándor OTP elnök-vezérigazgató tulajdonában lévő Pick Szeged Zrt. nyerte el az FMCG szektorban a legvonzóbb munkáltatónak járó címet, amellyel idén először díjazták a Bonafarm Csoporthoz tartozó húsfeldolgozó vállalatot. A lista alapjául szolgáló Employer Brand Research reprezentatív kutatásban a megkérdezettek 9 szempont szerint, többek között a karrierlehetőségek, a továbbképzések, a foglalkoztatás hosszú távú biztonsága, valamint a munka és magánélet egyensúlya szerint is értékelték a cégeket.

Nagy Endre, a Pick Szeged Zrt. vezérigazgatójának tájékoztatása szerint a Bonafarm Csoport országszerte  csaknem hatezer főt foglalkoztat. A Pick Szeged Zrt. több mint 2200 munkavállalóval rendelkezik, és a régió egyik legnagyobb foglalkoztatójának számít.

 

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Sustainable World 2024
Egy konferencia a jövő vállalatainak
Fókuszban a KKV versenyképesség - Herceghalom
Ingyenes KKV rendezvény Herceghalmon
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. július 13. 14:03