Barnával erősít a Soproni: ennyire bejött az Óvatos Duhaj?

agrarszektor.hu
Termékcsaláddá bővíti sikersörét a Soproni - tájékoztatta a sörgyár az agrárszektor.hu-t.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 54 400 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Termékcsaláddá alakul a Soproni Óvatos Duhaj. A Heineken Hungária nyáron debütált innovációja, a (felső erjesztésű) Soproni Óvatos Duhaj IPA után a Soproni Démon is bekerül az Óvatos Duhaj fantázianevű sörcsaládba.

2 nap, 80 előadó, 800 résztvevő, és az agrárszektor legforróbb témái. Termelők, gazdák, döntéshozók, véleményformálók az agráriumból egy helyen egy időben csak az agrárszektor konferencián!


A gyártó barna söre változatlan receptúrával, de megújult csomagolással kerül a polcokra. Mind a palack, mind a doboz dizájnja az IPA megjelenését követi, elnevezése pedig Soproni Óvatos Duhaj Démon lesz. A gyártás is marad Sopronban.

Az összetevők tehát nem változnak, marad a barna sörben a négy fajta maláta és a Saphír aromakomló, a mélybarna színt pedig a speciális karamellmaláta adja. Az időzítés sem véletlen: a téli időszak hagyományosan a barna sörök szezonja Magyarországon.

EZ IS ÉRDEKELHET


Nem meglepő, hogy a gyártó az Óvatos Duhaj brandet erősíti: mint arról az agrárszektor.hu a nyáron beszámolt, a hazai sörszakmát, sőt, még magát a gyártót is a Soproni IPA sikere. Megjelenése után nem sokkal olyan ütemben nőtt a fogyasztása, amelyre a sörgyár a gyártás tervezésekor egyáltalán nem volt felkészülve.

Augusztusban a kereslet háromszor akkora volt, mint azt előzetesen becsülték. Információink szerint a kereslet nem csökkent az őszi hónapokban sem, ugyanakkor a gyártás és a disztribúció már folyamatos, egyre több boltban és étteremben, szórakozóhelyen kapható a termék.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?