Fellebezne a támogatások miatt? - Új nyomtatványt vezetett be a kincstár

agrarszektor.hu
Új nyomtatványt vezetett be a fellebbezések benyújtására a Magyar Államkincstár (MÁK). A dokumentum azon gazdálkodók helyzetét könnyítheti, akik kevésbé jártasak a jogi nyelvezetben, illetve a jogszabályok alkalmazásában.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 54 400 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Könnyítené a gazdálkodók fellebbezési lehetőségeit a MÁK, amely a közelmúltban új nyomtatványt vezetett be. A kincstár ismerteti a fellebbezés kötelező tartalmi elemeit, illetve a visszautasítás eseteit.

Ha felkészülten akar nekivágni a 2018-as agrárévnek, ha első kézből, a hazai agrárszektor meghatározó szakembereitől, véleményformálóitól, vállalatvezetőitől és döntéshozóitól szeretne választ kapni a hazai mezőgazdaságot érintő legfontosabb és legaktuálisabb kérdésekre, jöjjön el az Agrárium 2018 Konferenciára, ahol az elsőrangú szakmai program mellett a kiváló kapcsolatépítési lehetőségeké a főszerep.


Az információk azok számára lehetnek előnyösek, akik kevésbé jártasak a jogi nyelvezetben és a jogszabályok alkalmazásában. A nyomtatvány alkalmazása nem kötelező, de használatával a fellebbezésből nem maradhatnak le olyan adatok, amelyeket kötelezően meg kell adni. A nyomtatvány ugyanakkor az agrárkamara tájékoztatása szerint nem alkalmazható a 2014-2020-as időszakba tartozó Vidékfejlesztési Programmal (VP), illetve a Magyar Halászati Operatív Programmal (MAHOP) kapcsolatos kifogásoknál.

A kincstár közleménye és a nyomtatvány itt érhető el. 

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?