2022. október 1. szombat Malvin

Megjelent a rendelet, amit minden magyar állattenyésztőnek látnia kell

agrarszektor.hu
Megjelent a tenyésztésszervezési feladatok támogatása igénybevételének részletes feltételeiről szóló 43/2014. (XII. 29.) FM rendelet szerinti támogatás igényléséhez szükséges nyomtatványok rendszeresítéséről szóló 121/2020. (XII. 21.) számú Kincstári Közlemény.

Agrárszektor 2022 konferencia

Közeleg az év nagy agráreseménye, a jubileumi Agrárszektor Konferencia 

Tizedik alkalommal rendezi meg az idén a Portfolio Csoport kétnapos siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az egyik legnagyobb és legjelentősebb szakmai eseménynek számít a hazai agráriumban. A november 30-december 1-jei jubileumi eseménynek a siófoki Hotel Azúr szálloda és konferenciaközpont ad otthont. A konferencia valamennyi olyan fontos agrártémával foglalkozik, amely hosszú távon is döntő hatást gyakorolhat az agrárgazdasági szereplők tevékenységeire. A rendezvény az agrárium valamennyi résztvevőjének – a mezőgazdasági termelőknek, az élelmiszerfeldolgozóknak, a gazdálkodókat kiszolgáló szolgáltatóknak és a kereskedőknek – hasznos és naprakész információkat nyújthat, akik az államigazgatási, a vállalati-üzleti és az érdekképviseleti szféra csúcsvezetőtől hallhatnak színvonalas szakmai előadásokat és kerekasztal-beszélgetéseket. Ne mulassza el, és jöjjön el a Portfolio Csoport siófoki Agrárszektor Konferenciájára november 30-december 1. között! 

A tenyésztésszervezési feladatok támogatása igénybevételének részletes feltételeiről szóló 43/2014. (XII. 29.) FM rendelet alapján a tenyészállat állomány genetikai minőségének fenntartására és javítására, a tenyésztésszervezési feladatok ellátásának elősegítésére egyes támogatott célterületekhez kapcsolódó támogatott szolgáltatásokon keresztül állami támogatás igényelhető, olvasható a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) oldalán.

A 43/2014. (XII. 29.) FM rendelet 7. § (1) bekezdésében előírt feltételeknek megfelelő tenyésztőszervezetek a - kedvezményezettek összesített igényeit tartalmazó, a NÉBIH által az adott tevékenység elvégzését igazoló hatósági bizonyítvánnyal ellátott, az elvégzett szolgáltatások támogatástartalmára vonatkozó - kifizetési kérelmüket a Magyar Államkincstár (MÁK) által rendszeresített és a honlapján közzétett N0900 számú "Tenyésztésszervezési feladatok támogatása - Kifizetési kérelem Főlap" elnevezésű nyomtatványon, valamint állatfajonként az alábbi

"Kifizetési kérelem Betétlap(ok)on", az adott naptári évben elvégzett szolgáltatások után legkésőbb az adott naptári évet követő év március 10-éig kizárólag elektronikus úton, az Elektronikus ügyintézés/Alkalmazás megnyitása menüpontban - ügyfélkapus azonosítást (bejelentkezés) követően - az Elektronikus kérelemkezelés/Általános űrlap benyújtása menüponton keresztül nyújthatják be.

A MÁK 121/2020. (XII. 21.) számú közleménye az alábbi linken, az intézkedéssel kapcsolatos további információk pedig a MÁK honlapján, ezen cím alatt érhetőek el.A kifizetési kérelmek benyújtásához kapcsolódóan továbbá tájékoztatás az mv.ugyfelszolgalat@allamkincstar.gov.hu e-mail címen kérhető.

Címlapkép: Getty Images
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
Támogatott tartalom

Agility+Alliance csomagajánlat (x)

Őszi kalászosok őszi gyomirtása – nézze meg a saját szemével, hogy mi a szakemberek véleménye, mit mutatnak a tavaszi eredmények.

KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2022
Jubileumi, 10. Agrárszektor konferenciánkat rendezzük meg idén!
Budapest Economic Forum 2022
Jön a Portfolio legjelentősebb makrogazdasági konferenciája,
Győr - Nyugat-magyarországi Gazdasági Fórum 2022
Átfogó kép a hazai gazdasági helyzetről - ingyenes gazdasági fórum a helyi vállalatoknak.
Sustainable World 2022
A Portfolio jövő vállalatainak szóló konferenciája - fenntarthatóság, ESG, zöld pénzügyek,
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2022. október 1. 09:34