2021. december 2. csütörtök Melinda, Vivien

Hírek - Élelmiszer

Európa legnagyobb mobilakváriuma érkezik hazánkba

Rengeteg dologban megújul, és ugyan annyiban hagyományőrző is marad az idén 18. alkalommal megrendezett Fegyver, Horgászat, Vadászat (FeHoVa) nemzetközi szakkiállítás. Az esemény a jövő hét végén, március 17. és 20. között lesz látogatható a Hungexpo Budapesti Vásárközpontjában.
 
 

A rendező cég arról tájékoztat, hogy bár továbbra is központi szerepet tölt be a vadászat, valamint a fegyverekkel kapcsolatos témák, egyre nagyobb részvétel, és egyre több program várható a horgászattal kapcsolatban is

Tavaly közel 200 kiállító vett részt a 7 ezer négyzetméteren megrendezett szakvásáron, melynek a látogatottsága meghaladta a 40 ezer főt.

Az idei kiállítás egyik gyöngyszeme lesz a Nadler Herbert féle trófeagyűjtemény, de a magyarok Ázsia vadászösvényein kiállítás is színesíti az eseményt.

A horgászatot kedvelőknek elhozzák Portugáliából azt a mobilakváriumot, mely 22.400 literes méretével Európa legnagyobb mozgatható akváriumának számít. Így a kiállításon többek között ennek az akváriumnak is köszönhetően, természetes módon tudják majd bemutatni az élő környezetet, a vizek, vízpartok, erdők és mezők világát, valamint ökológiai összefüggéseiket.

A kiállítás egyik fontos eseménye lesz, hogy átadják „Az év hala, az év fogása!” verseny díjait, mely versenyt másodjára rendeznek a horgászok.hu internetes oldalon.

Az idén először lesz Hungexpo Kupa Koronglövészeti Verseny, amelynek fővédnökei az Országos Magyar Vadászkamara és az Országos Magyar Vadászati Védegylet.

A FeHoVá-ra a www.fehova.hu honlapon előre is lehet jegyet váltani kedvezményesen, így annak ára egy napra 1700 forint/fő.

Kapcsolódó cikkek


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG
  Agrárszektor hírlevél
  Ne maradjon le a friss hírekről!
  Iratkozzon fel hírlevelünkre
  és járjon mindenki előtt.
  Mind a négyet bepipálom

  Agrárszektor Konferencia 2021

  Agrártámogatási reform, pénzözön a vidékfejlesztésben, világpiaci árrobbanás, forradalmi agrárinnovációk, precíziós gazdálkodás, digitalizáció. 2 nap, 10+ órányi szakmai program, 70+ előadó