Orvvadászt fogtak a rendőrök: nem is gondolnád, mit találtak a lakásán

Orvvadászt fogtak a rendőrök: nem is gondolnád, mit találtak a lakásán

MTI
Lőfegyverrel és lőszerrel visszaélés, valamint orvvadászat miatt emelt vádat a Kunszentmiklósi Járási Ügyészség egy férfi ellen, akinél gépkarabélyt, pisztolyokat, puskákat és több mint félezer lőszert találtak.

Idén először 3 napos az Agrárszektor 2024 konferencia!

A Portfolio Csoport év végi Agrárszektor Konferenciája ma már az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény a hazai agrárgazdaságban. A rendezvény exkluzivitását és különlegességét az adja, hogy egyedülállóan átfogó és részletes módon jeleníti meg a mező- és élelmiszergazdaságot érintő legaktuálisabb témákat. A rendezvényre idén először konferencia előesttel is készülünk!

Ne maradjon le az év egyik legjelentősebb agrárszakmai eseményéről!

A Bács-Kiskun Vármegyei Főügyészség az MTI-hez kedden eljuttatott közleményében azt írta: a Kunszentmiklós környéki községben élő férfi 2023 júliusában este motorkerékpárral a szántóföldje közelében lévő vadászterületre ment és ott kilőtt egy rókát. A kunszentmiklósi járőrök tetten érték, vadászati engedélye nem volt.

Az otthonában tartott kutatáson a nyomozók "valóságos fegyverraktárt" találtak: a házilag készített egylövetű pisztolyról, öntöltő pisztolyról, céltávcsővel felszerelt gépkarabélyról és több puskáról kiderült, hogy működőképes tűzfegyverek, emellett lőfegyvernek minősülő légfegyver, továbbá több mint félezer töltény került elő - írták. A fegyverek és lőszerek megszerzéséhez, valamint tartásához a férfinak nem volt engedélye.

Címlapkép forrása: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Budapest Economic Forum 2024
Egész napos makrogazdasági konferencia
Fókuszban a KKV versenyképesség - Pécs
Ingyenes gazdasági fórum
EZT OLVASTAD MÁR?