2020. április 1. szerda Hugó

Hírek - Élelmiszer

Fellebezne a támogatások miatt? - Új nyomtatványt vezetett be a kincstár

Új nyomtatványt vezetett be a fellebbezések benyújtására a Magyar Államkincstár (MÁK). A dokumentum azon gazdálkodók helyzetét könnyítheti, akik kevésbé jártasak a jogi nyelvezetben, illetve a jogszabályok alkalmazásában.
 
 

Könnyítené a gazdálkodók fellebbezési lehetőségeit a MÁK, amely a közelmúltban új nyomtatványt vezetett be. A kincstár ismerteti a fellebbezés kötelező tartalmi elemeit, illetve a visszautasítás eseteit.

Ha felkészülten akar nekivágni a 2018-as agrárévnek, ha első kézből, a hazai agrárszektor meghatározó szakembereitől, véleményformálóitól, vállalatvezetőitől és döntéshozóitól szeretne választ kapni a hazai mezőgazdaságot érintő legfontosabb és legaktuálisabb kérdésekre, jöjjön el az Agrárium 2018 Konferenciára, ahol az elsőrangú szakmai program mellett a kiváló kapcsolatépítési lehetőségeké a főszerep.


Az információk azok számára lehetnek előnyösek, akik kevésbé jártasak a jogi nyelvezetben és a jogszabályok alkalmazásában. A nyomtatvány alkalmazása nem kötelező, de használatával a fellebbezésből nem maradhatnak le olyan adatok, amelyeket kötelezően meg kell adni. A nyomtatvány ugyanakkor az agrárkamara tájékoztatása szerint nem alkalmazható a 2014-2020-as időszakba tartozó Vidékfejlesztési Programmal (VP), illetve a Magyar Halászati Operatív Programmal (MAHOP) kapcsolatos kifogásoknál.

A kincstár közleménye és a nyomtatvány itt érhető el. 

Kapcsolódó cikkek


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG

  Agrometeorológia

  IDŐJÁRÁSA
  Agrárszektor hírlevél
  Ne maradjon le a friss hírekről!
  Iratkozzon fel hírlevelünkre
  és járjon mindenki előtt.

  A szakértő szemével

  Támogató:
  Itt keressen minket
  © 2017. Agrárszektor.hu