Fellebezne a támogatások miatt? - Új nyomtatványt vezetett be a kincstár

agrarszektor.hu
Új nyomtatványt vezetett be a fellebbezések benyújtására a Magyar Államkincstár (MÁK). A dokumentum azon gazdálkodók helyzetét könnyítheti, akik kevésbé jártasak a jogi nyelvezetben, illetve a jogszabályok alkalmazásában.

Májusban két új agráreseménnyel várjuk az agrárszakma képviselőit: jön az AgroFood és AgroFuture 2024!

Kistermelőknek, őstermekőknek és fiatal gazdáknak 50% kedvezményt biztosítunk!

NAK szaktanácsadók és kamarai tagok pedig 35% kedvezményben részesülhetnek!

Könnyítené a gazdálkodók fellebbezési lehetőségeit a MÁK, amely a közelmúltban új nyomtatványt vezetett be. A kincstár ismerteti a fellebbezés kötelező tartalmi elemeit, illetve a visszautasítás eseteit.

Ha felkészülten akar nekivágni a 2018-as agrárévnek, ha első kézből, a hazai agrárszektor meghatározó szakembereitől, véleményformálóitól, vállalatvezetőitől és döntéshozóitól szeretne választ kapni a hazai mezőgazdaságot érintő legfontosabb és legaktuálisabb kérdésekre, jöjjön el az Agrárium 2018 Konferenciára, ahol az elsőrangú szakmai program mellett a kiváló kapcsolatépítési lehetőségeké a főszerep.


Az információk azok számára lehetnek előnyösek, akik kevésbé jártasak a jogi nyelvezetben és a jogszabályok alkalmazásában. A nyomtatvány alkalmazása nem kötelező, de használatával a fellebbezésből nem maradhatnak le olyan adatok, amelyeket kötelezően meg kell adni. A nyomtatvány ugyanakkor az agrárkamara tájékoztatása szerint nem alkalmazható a 2014-2020-as időszakba tartozó Vidékfejlesztési Programmal (VP), illetve a Magyar Halászati Operatív Programmal (MAHOP) kapcsolatos kifogásoknál.

A kincstár közleménye és a nyomtatvány itt érhető el. 

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Még a legjobb áron!
AgroFood 2024
Még a legjobb áron!
Agrárium 2024
50% kedvezmény kistermelőknek, őstermelőknek és fiatal gazdáknak!
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. március 29. 06:03