Itt a Soproni nagy bejelentése: új sört dobnak piacra

agrarszektor.hu
Az egyre sokszínűbb fogyasztói igényekre reagálva bővíti Óvatos Duhaj sorozatát a Soproni, és áprilistól előáll az első nagyüzemi meggy ale-jével. A szűretlen, felsőerjesztésű sörkülönlegesség valódi meggysör: a gyümölcskoncentrátum a sörrel együtt erjed, ezáltal intenzitása és testessége sokkal meghatározóbb, mint azoknál az italoknál, amelyeket a sör erjedését követően ízesítenek.

Májusban két új agráreseménnyel várjuk az agrárszakma képviselőit: jön az AgroFood és AgroFuture 2024!

Kistermelőknek, őstermekőknek és fiatal gazdáknak 50% kedvezményt biztosítunk!

NAK szaktanácsadók és kamarai tagok pedig 35% kedvezményben részesülhetnek!

A Soproni Óvatos Duhaj Meggy Ale-ben a meggy édes-fanyar ízjegye dominál, 100 százalékban magyar árpából készül. A Soproni célja, hogy az új sörrel még nagyobb választékot kínáljon, tovább bővítve az IPA, APA, Démon sörkülönlegességeket felvonultató Óvatos Duhaj családot.

Az ale a hazai sörpiac legdinamikusabban fejlődő kategóriája, a meggy pedig egyértelműen hazai kedvenc a gyümölcsök között, ezért döntöttünk ezen kombó mellett

- mondta Mottl-Molnár Orsolya group brand manager, aki kitért a termék bevezetését megelőző fogyasztói kutatásokra, amelyek egyértelműen a meggy ale-t hozták ki befutónak.

Forrás: Heineken Hungária

A Soproni Óvatos Duhaj család sörkülönlegességeivel a Heineken Hungária a rendhagyóbb ízeket kedvelő fogyasztók kedvét keresi, és a jövőben is nagy hangsúlyt fektet az innovációra, az ízélményekre. Ezen törekvés jegyében speciális, edukációs célú ételpárosítási platformot indít útjára. A Soproni Óvatos Duhaj család legújabb, meggyes tagjához például sajtokat vagy édes-gyümölcsös sajttortát ajánlanak a szakértők - áll a Soproni közleményében.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Még a legjobb áron!
AgroFood 2024
Még a legjobb áron!
Agrárium 2024
50% kedvezmény kistermelőknek, őstermelőknek és fiatal gazdáknak!
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. március 29. 06:03