2022. június 27. hétfő László

Hírek - Élelmiszer

Itt a Soproni nagy bejelentése: új sört dobnak piacra

Az egyre sokszínűbb fogyasztói igényekre reagálva bővíti Óvatos Duhaj sorozatát a Soproni, és áprilistól előáll az első nagyüzemi meggy ale-jével. A szűretlen, felsőerjesztésű sörkülönlegesség valódi meggysör: a gyümölcskoncentrátum a sörrel együtt erjed, ezáltal intenzitása és testessége sokkal meghatározóbb, mint azoknál az italoknál, amelyeket a sör erjedését követően ízesítenek.
 
 

A Soproni Óvatos Duhaj Meggy Ale-ben a meggy édes-fanyar ízjegye dominál, 100 százalékban magyar árpából készül. A Soproni célja, hogy az új sörrel még nagyobb választékot kínáljon, tovább bővítve az IPA, APA, Démon sörkülönlegességeket felvonultató Óvatos Duhaj családot.

Az ale a hazai sörpiac legdinamikusabban fejlődő kategóriája, a meggy pedig egyértelműen hazai kedvenc a gyümölcsök között, ezért döntöttünk ezen kombó mellett

– mondta Mottl-Molnár Orsolya group brand manager, aki kitért a termék bevezetését megelőző fogyasztói kutatásokra, amelyek egyértelműen a meggy ale-t hozták ki befutónak.

Forrás: Heineken Hungária

A Soproni Óvatos Duhaj család sörkülönlegességeivel a Heineken Hungária a rendhagyóbb ízeket kedvelő fogyasztók kedvét keresi, és a jövőben is nagy hangsúlyt fektet az innovációra, az ízélményekre. Ezen törekvés jegyében speciális, edukációs célú ételpárosítási platformot indít útjára. A Soproni Óvatos Duhaj család legújabb, meggyes tagjához például sajtokat vagy édes-gyümölcsös sajttortát ajánlanak a szakértők - áll a Soproni közleményében.

Kapcsolódó cikkek


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG
  Agrárszektor hírlevél
  Ne maradjon le a friss hírekről!
  Iratkozzon fel hírlevelünkre
  és járjon mindenki előtt.
  Mind a négyet bepipálom

  Portfolio Digital Transformation 2022

  Lépéskényszerben a vállalkozások: aki nem digitalizál,le fog maradni!

  Tiszaújváros-Kelet-magyarországi Gazdasági Fórum 2022

  Ingyenes esemény a Tisia Hotelben