Új támogatási jogcím 2012-ben

agrarszektor.hu
Budapest, 2012. május 2. - 2012. április 28-tól a Natura 2000 erdőterületeken történő gazdálkodáshoz nyújtandó kompenzációs támogatás jogcímre a kérelem benyújtható.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 54 400 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

A kérelmet 2012-től évente - az egységes kérelem részeként - kell elektronikusan benyújtani. A támogatás célja a Natura 2000 irányelvek végrehajtásával összefüggő korlátozások eredményeként felmerülő költségek és jövedelemkiesés kompenzálása. A támogatási jogosultság megállapítása során az Országos Erdőállomány Adattárban szereplő adatok szolgálnak alapul.

A Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal (MVH) felhívja a figyelmet, hogy a támogatásban az alábbi feltételekkel lehet részt venni:

Az erdőgazdálkodó rendelkezik az adott erdőrészletre vonatkozó, jóváhagyott erdőtervvel, vagy az erdőterv készítését kérelmezte az erdészeti hatóságtól.
Országos Erdőállomány Adattárban valamint a MePAR adatbázisban Natura 2000 területként lehatárolt terület.

A 0,3 hektár nagyságot el nem érő erdőrészletre nem vehető igénybe a támogatás.
A legkisebb támogatható terület 1 hektár (kérelem alapján jóváhagyott összterület).

Nem támogatható:

- Állami vagy önkormányzati tulajdonban lévő terület

- Költségvetési szerv, önkormányzat, vagy olyan szervezet, ahol a Magyar Állam tulajdoni hányada eléri, vagy meghaladja az 50%-ot

- Az az erdőrészlet, amelyre a támogatási időszakban erdőgazdálkodási vagy erdővédelmi bírságot állapítottak meg

- A támogatás egy összegben történő folyósítása a kérelemnek helyt adó vagy részben helyt adó határozatban foglaltak alapján forintban történik.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?