Jövő héten már lesz NAKAkadémia

agrarszektor.hu
A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara az idei évben is elindítja ingyenes szakmai fórumsorozatát, melyet az elmúlt évben NAKAdémia néven már megismerhették a gazdálkodók, szaktanácsadók. Idén is a a termőföld minőségi védelme lesz az előadások középpontjában.

Idén először 3 napos az Agrárszektor 2024 konferencia!

A Portfolio Csoport év végi Agrárszektor Konferenciája ma már az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény a hazai agrárgazdaságban. A rendezvény exkluzivitását és különlegességét az adja, hogy egyedülállóan átfogó és részletes módon jeleníti meg a mező- és élelmiszergazdaságot érintő legaktuálisabb témákat. A rendezvényre idén először konferencia előesttel is készülünk!

Ne maradjon le az év egyik legjelentősebb agrárszakmai eseményéről!

2018-ban a gazdálkodók a "Humusz a termőföld lelke" című sorozatban ismerkedhettek meg a talaj termőképességét biztosító szervesanyag-tartalom, az élővilág és a szerkezetesség megőrzésének fontosságáról, melyek lényeges szerepet játszanak a szélsőséges időjárás okozta stresszhelyzetek csökkentésében, és ezáltal a gazdaságosabb termelés biztosításában.

Ebben az évben a "Hogy a földünk termő legyen" című rendezvény megnevezése jelzi, hogy ismét a talaj, a termőföld minőségi védelme marad fókuszban. Az előadások rámutatnak a helyes mintavétel fontosságára, a precíz tápanyag-gazdálkodás lehetőségére, a talaj szerkezetességének, kémhatásának megfelelő fenntartási, javítási lehetőségeire, mely helyes gazdálkodási gyakorlatok természetesen visszahatnak a tápanyag- és vízmegőrzés lehetőségére, ezáltal az optimális terméseredmények elérésére.

A NAKAdémia tavaszi rendezvényeinek helyszínei:

  • 2019. február 21., Szombathely
  • 2019. február 26., Komárom
  • 2019. február 28., Tarcal

Részletes program és regisztráció az eseményekre itt.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Budapest Economic Forum 2024
Egész napos makrogazdasági konferencia
Fókuszban a KKV versenyképesség - Pécs
Ingyenes gazdasági fórum
EZT OLVASTAD MÁR?