Zajlanak a mezőgazdasági munkák Szabolcsban: így dolgoznak a gazdák a földeken

MTI
Ahogy beköszöntött az igazi a tavasz és megérkezett a felmelegedés, elkezdődtek az igazi tavaszi munkák a földeken. Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében nekiláttak a talaj előkészítésének kombinátorral, valamint volt ahol, borsót, illetve burgonyát vetettek.

Agrárium 2023 konferencia

Az évkezdet egyik legfontosabb rendezvénye Kecskeméten: a konferencia célja, hogy bemutassa azokat a legjelentősebb támogatási, jogszabályi, finanszírozási, piaci, innovációs és gépesítési változásokat, amelyek alapvetően meghatározhatják az ágazati vállalkozások 2023-as tevékenységét. Minden hazai agrárszereplőnek elengedhetetlen információs forrás!

Szép lassan megérkezett a tavasz Magyarországra, így beindultak a tavaszi mezőgazdasági munkák a földeken. Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében is elkezdtek dolgozni a gazdák. A Nyíregyháza-Kovácsbokorhoz tartozó földeken például burgonyát vetettek a kistermelők szombaton, míg Tiszalök határában a borsóvetésnek láttak neki. A Nyíregyháza közeli Nádasbokorhoz tartozó földeken pedig kombinátorral készítették elő a talajt a vetéshez.

Forrás: MTI/Balázs Attila
Forrás: MTI/Balázs Attila
Forrás: MTI/Balázs Attila
Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
Támogatott tartalom

Elsősorban felelős partnerekre van szükség (x)

A TRM Pro Kft. a Zensteel® építőipari lemeztermékeivel az egyik meghatározó magyar gyártó. Célja, hogy területén a mezőgazdasági vállalkozók egyik legstabilabb partnere legyen.

KONFERENCIA
Agrárium 2023
A tavasz meghatározó agrárgazdasági eseménye március 21-én Kecskeméten.
EZT OLVASTAD MÁR?