A Kite Zrt. új telephelyet nyitott Aszódon (x)

agrarszektor.hu
2016. április 12-én partnerei körében adta át a legújabb telephelyét a társaság Közép- Magyarországi Régiójának vezetősége. Az aszódi üzlet fő profilja az alkatrész-szolgáltatás lesz elsősorban a KITE Zrt. által forgalmazott gépekhez, de emellett egyéb motoros és munkagép-alkatrészeket, kenőanyagokat, abroncsokat, bálacsomagoló anyagokat vagy John Deere márkájú játékokat és ruházati termékeket is vásárolhatnak majd az ide betérő vásárlók.

Az új bázis a Pesti út 23. szám alatt, 1384 m2 alapterületű telken helyezkedik el, és abból a célból jött létre, hogy a környéken élő több mint 400 gazdálkodó számára elérhetővé tegye a KITE Zrt. alkatrészkínálatát. Ezt a térséget eleddig a dabasi alközpontból látták el, azonban néhány település már annyira messze volt, hogy a cég szükségét látta annak, hogy közelebb hozza partnereihez a magas színvonalú és gyors alkatrész-szolgáltatását.

A KITE Zrt. a mezőgazdasági szektor legnagyobb integrátoraként a szántóföldi és kertészeti termeléshez szükséges inputanyagok kereskedelmében és a hozzá kapcsolódó szaktanácsadói tevékenységben, valamint a mezőgazdasági gépek értékesítésében az egész ország területén meghatározó szerepet tölt be. Saját szervizhálózatuk révén korszerű technikai és logisztikai rendszerrel segítik az alkatrész- és szervizellátást. Mindehhez egyedi vevői igényeket kielégítő fizetési, finanszírozási és biztosítási konstrukciókat nyújtanak, valamint közreműködnek a partnereik által termelt szántóföldi termények piacra jutási feltételeinek javításában. Emellett a gazdálkodóknak a bérgép-szolgáltatásuk igénybevételére is lehetőségük van.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Még a legjobb áron!
AgroFood 2024
Még a legjobb áron!
Agrárium 2024
50% kedvezmény kistermelőknek, őstermelőknek és fiatal gazdáknak!
EZT OLVASTAD MÁR?