Szeptember második hétvégéjén rendezik meg a 33. Bábolnai Gazdanapokat

Szeptember második hétvégéjén rendezik meg a 33. Bábolnai Gazdanapokat

MTI
Idén 33. alkalommal rendezik meg a Bábolnai Gazdanapokat, amelyen kukoricafajta bemutatóval, gépbemutatóval és lovas programokkal várják az érdeklődőket, közölte a kiállítás igazgatója szerdán az M1 aktuális csatornán.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 54 400 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Sári Enikő kiemelte, hogy a kiállítás egyik célja, hogy bemutassa a fiataloknak, "ma már a mezőgazdaság nem gumicsizmából áll", és ezzel segítsék a generációváltást. A tavaly elindított szakiskolai napot ezért idén is megtartják mintegy ezer diák részvételével.

A kiállítás igazgatója hozzátette, hogy a koronavírus-járvány miatt a kiállítóknak és a látogatóknak is biztosítanak maszkot, kézfertőtlenítőket helyeznek ki, és korlátozzák a zárt térben lévők számát. Haál Gábor, a Bábolna Nemzeti Ménesbirtok igazgatója pedig arról beszélt, hogy a rendezvényen a látogatók a ménesbirtok mindennapjaiba is bepillantást nyerhetnek, és lovasprogramokon vehetnek részt. Az eseményt szeptember 10-12. között a ménesbirtok területén rendezik meg.

Címlapkép: Getty Images
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?