Itt a bejelentés: a New Holland a Giro d'Italia 2022 hivatalos támogatója lett

agrarszektor.hu
A New Holland Agriculture bejelentette, hogy a Giro d'Italia 2022 kerékpárverseny hivatalos támogatója lett. A márka a világ legjobb kerékpárversenyzőit fogja kísérni Magyarország és Olaszország útjain, ahogy végighaladnak az év első nagy versenyének 21 szakaszán.
Nagyon izgatottak vagyunk ezzel a szponzorálással kapcsolatosan. A New Holland jól ismert a kiterjedt értékesítői hálózatáról és a vevőkkel fenntartott szoros kapcsolatáról. Ezzel az együttműködéssel a Giro d'Italia három hete során a versenyt szenvedélyesen figyelemmel kísérő számos rajongóval és partnereinkkel fogunk együtt szurkolni. Velük leszünk az utakon szerte az országban, együtt fogjuk támogatni a világ legjobb kerékpárosait, ahogy végigszáguldanak a városokon és a vidéken

 - ismertette Sean Lennon, a New Holland Agriculture Európai alelnöke.

A Giro d'Italia az évente megrendezett háromhetes, nagy presztízsű kerékpáros versenyek egyike, amely az adott évben általában a legkorábban kerül megrendezésre, és amit a Tour de France, valamint a Vuelta de España versenyek követnek. Először 1909-ben rendezték meg, így az idei esemény immár a 105. lesz. A 2022-es verseny május 6-án startol Budapesten, az első három szakasza Magyarországon lesz, mielőtt célba veszi Olaszországot. A kerékpárverseny olaszországi része 2022. május 29-én fejeződik be, miután a versenyzők mind a 21 kimerítő szakaszt teljesítették.

A tavasz kiemelkedő agráreseménye: Agrárium Konferencia Kecskeméten

Április 6-án rendezi meg Kecskeméten a Portfolio Csoport tavaszi Agrárium 2022 konferenciáját, amely a gazdálkodási évet megalapozó, illetve megerősítő információkat nyújt a hazai agrárgazdaság szereplőinek. A rendezvény bemutatja és részletesen kifejti azokat a legfontosabb jogszabályi, támogatási, piaci, finanszírozási, innovációs és jövedelmezőségi változásokat, amelyek döntően befolyásolhatják az agrárvállalkozások tevékenységeit. A konferencia gyakorlati útmutatással és naprakész információkkal járul hozzá ahhoz, hogy az agrárgazdasági vállalkozások eredményes gazdasági döntéseket hozhassanak. A rendezvény valamennyi üzemméretű gazdálkodónak hasznos tájékoztatást nyújt a 2022-es évet érintő legjelentősebb agrárgazdasági változásokról. Ne hagyja ki az Agrárium 2022 Konferenciát április 6-án Kecskeméten!

Matteo Mursia, az RCS Sport értékesítési és kommunikációs igazgatója a következőket tette hozzá:

Nagyon büszkén jelentjük be ezt az együttműködést a New Holland-dal. A Giro d'Italia az olasz vidéken halad keresztül, számos mezőgazdasági jelentőségű területet érintve, ezért ez egy ideális lehetőség az olasz kiválóság, az ipari körzetek, valamint egy olyan tekintélyes és történelmi márka bemutatására, mint amilyen a New Holland. Ez egy kiváló sport-, közösségi és kulturális esemény, amelyben örömmel osztjuk meg partnereinkkel az olyan értékeinket, mint a szenvedély, az érzelmek, az öröm, az erőfeszítés, de odafigyelünk a környezetre, a fenntarthatóságra és az emberekre is.

A magyarországi szakaszok:

  • Május 6.: Budapest - Székesfehérvár - Esztergom - Visegrád (1. szakasz)
  • Május 7.: Budapesti (2. szakasz)
  • Május 8.: Kaposvár - Nagykanizsa - Badacsony - Tihany - Balatonfüred (3. szakasz)
Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2023
Az év legkiemelkedőbb 2 napos agrárgazdasági eseménye Siófokon!
Sustainable World 2023
A fenntarthatóság szükséges szektorsemleges lépés!
Portfolio Balaton Business Forum 2023
Találkozzunk június 8-án Balatonfüreden!
BUDAPEST - Pörgessük fel együtt a hazai KKV szektort!
Ingyenes rendezvény június 6-án!
EZT OLVASTAD MÁR?