Nagy bejelentést tett az AXIÁL: vadonatúj gépekkel tarolnák le a magyar piacot

Nagy bejelentést tett az AXIÁL: vadonatúj gépekkel tarolnák le a magyar piacot

agrarszektor.hu
Török mezőgazdasági gépgyártó termékeivel erősítette portfólióját az AXIÁL Kft. A nagy magyar mezőgazdasági- és építőiparigép-forgalmazó 2022. július 1-től megkezdte a Romsan cég termékeinek forgalmazását.

Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!

A Portfolio Csoport az idén 12. alkalommal rendezi meg siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az ágazat egyik legnagyobb és legjelentősebb szakmai eseményének számít. A december 4-5-i kétnapos rendezvényen immár 10. alkalommal adjuk át 9 kategóriában rangos agrárdíjainkat, amelyekre az ágazat bármely kiemelkedő szakmai munkát végző szereplője pályázhat, illetve nevezhető.

Nevezzen szeptember 15-ig!

A Romsan vállalat Törökországban, a Márvány-tengertől délre, Balikesirben található. Fő profilja a mezőgazdasági termelők igényeire fejlesztett, ömlesztett áruk szállítására alkalmas pótkocsik, bálaszállítók gyártása. 17 ezer négyzetméteres telephelyükön zajlik a mindennapi munka, melyből 5 ezer négyzetméteren nyitott, 12 ezer négyzetméteren pedig fedett területen zajlik a termelés. A Romsan az ISO 9001:2015, ISO 14001:2015, OHSAS 18001:2007 szabványoknak megfelelően készíti gépeit. Termékpalettájuk főbb termékei:

  • a 2/3 tengelyes forgózsámolyos pótkocsik,
  • az egytengelyes/tandem/tridem tengely elrendezésű pótkocsik, normál, illetve teknős felépítménnyel,
  • valamint a bálaszállítók.

Ahogy Hetyei Bernát, az AXIÁL Kft. gépüzletágának igazgatója elmondta, a vállalat kínálatában 2022. július 1-től érhetők el a Romsan kéttengelyes, forgózsámolyos pótkocsijai, melyekre a török gyártó kizárólagos forgalmazói jogot biztosított Magyarországon. A szakember szerint a Romsan termékei jól kiegészítik az AXIÁL Kft. meglévő portfolióját.

Jelenleg a 18 tonnás össztömegű, 3 oldalra billenthető (Romsan R140), illetve ennek fél méterrel hosszabb platóval (5,5 méteres) rendelkező változata (Romsan R140-LONG) található meg kínálatunkban.

- nyilatkozta Hetyei Bernát.

(A cikkben szereplő képek az AXIÁL Kft. tulajdonát képzik.)

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Sustainable World 2024
Egy konferencia a jövő vállalatainak
Fókuszban a KKV versenyképesség - Herceghalom
Ingyenes KKV rendezvény Herceghalmon
EZT OLVASTAD MÁR?