Nagy bejelentést tett az AXIÁL: vadonatúj gépekkel tarolnák le a magyar piacot

Nagy bejelentést tett az AXIÁL: vadonatúj gépekkel tarolnák le a magyar piacot

agrarszektor.hu
Török mezőgazdasági gépgyártó termékeivel erősítette portfólióját az AXIÁL Kft. A nagy magyar mezőgazdasági- és építőiparigép-forgalmazó 2022. július 1-től megkezdte a Romsan cég termékeinek forgalmazását.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 54 400 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

A Romsan vállalat Törökországban, a Márvány-tengertől délre, Balikesirben található. Fő profilja a mezőgazdasági termelők igényeire fejlesztett, ömlesztett áruk szállítására alkalmas pótkocsik, bálaszállítók gyártása. 17 ezer négyzetméteres telephelyükön zajlik a mindennapi munka, melyből 5 ezer négyzetméteren nyitott, 12 ezer négyzetméteren pedig fedett területen zajlik a termelés. A Romsan az ISO 9001:2015, ISO 14001:2015, OHSAS 18001:2007 szabványoknak megfelelően készíti gépeit. Termékpalettájuk főbb termékei:

  • a 2/3 tengelyes forgózsámolyos pótkocsik,
  • az egytengelyes/tandem/tridem tengely elrendezésű pótkocsik, normál, illetve teknős felépítménnyel,
  • valamint a bálaszállítók.

Ahogy Hetyei Bernát, az AXIÁL Kft. gépüzletágának igazgatója elmondta, a vállalat kínálatában 2022. július 1-től érhetők el a Romsan kéttengelyes, forgózsámolyos pótkocsijai, melyekre a török gyártó kizárólagos forgalmazói jogot biztosított Magyarországon. A szakember szerint a Romsan termékei jól kiegészítik az AXIÁL Kft. meglévő portfolióját.

Jelenleg a 18 tonnás össztömegű, 3 oldalra billenthető (Romsan R140), illetve ennek fél méterrel hosszabb platóval (5,5 méteres) rendelkező változata (Romsan R140-LONG) található meg kínálatunkban.

- nyilatkozta Hetyei Bernát.

(A cikkben szereplő képek az AXIÁL Kft. tulajdonát képzik.)

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?