Egyszerűen, a Manitou Easy Managerrel

Egyszerűen, a Manitou Easy Managerrel (x)

agrarszektor.hu
Merre dolgozik a gépem? Hogy áll az üzemanyagszint? Ezeket is megválaszolja a rendszer!

Sok szó esett már a Manitou gépek műszaki fejlesztéseiről, ezúttal egy nemrég megjelent gyártói szolgáltatásról, az Easy Manager lehetőségeiről tájékoztatjuk, amelyről Sáfrány Márió az AXIÁL Kft. termékmenedzsere számolt be.

Az Easy Manager a gép tulajdonosának, esetleg műszaki vezetőjének szóló szolgáltatás. A felhasználó számítógépen, egy webes felületen vagy mobil applikáción keresztül láthatja a gép paramétereit, áll-e, dolgozik-e, merre. Nagyon jól testre szabható a felület, riasztásokat lehet beállítani rajta.

Például be lehet állítani, ha a gép elhagy egy általunk kijelölt zónát, értesítést küld, ha egy általunk beállított időintervallumon túl használják a gépet, vagy ha az üzemanyagszint egy bizonyos szint alá csökken. Nem utolsó sorban a szerviz karbantartásokhoz nyújt nagy segítséget, automatikus e-mailt kap a felhasználó és az AXIÁL ügyfélkapcsolati vezetője is a kötelező szerviz előtt 30 üzemórával.

A szolgáltatásnak havi díja van, viszont az AXIÁL Kft. az újonnan vásárolt Manitou gépekhez, az alapgarancia idő végéig ingyenesen adja ezt a szolgáltatást. Az alapgarancia időtartama, ha használják a rendszert akkor 2 év, 2000 üzemóra, ha nem akkor 1 év, 2000 üzemóra. Tehát már csak ezért is megéri használni, előfizetni a szolgáltatás ingyenes részére, hiszen így meghosszabbítható az alapgarancia idő egy évről kettőre.
Ha lejár az alapgarancia, akkor természetesen már fizetős lesz a szolgáltatás. Mielőtt ez bekövetkezne, az AXIÁL Kft. területileg illetékes ügyfélkapcsolati vezetője felkeresi az ügyfelet, felajánlja neki az átalánydíjas szervizszolgáltatás megkötését és egyben megkérdezi, hogy szeretne-e élni az Easy Manager szolgáltatás folytatásának lehetőségével is.

Az Easy Manager valós idejű adatokat mutat és a részegységek paramétereiről kaphatunk információkat. Ez azt jelenti, hogy általa informálódhatunk például a motor vízhőfokról, a motorolajnyomásról, hibakódokat jeleníthet meg, illetve egyéb olyan dolgokat, amelyeket csak egy diagnosztikai szoftverrel lehetne visszanézni.
Aki ezt a rendszert okosan és ügyesen használja, az képes lesz arra, hogy olyan kimutatásokat készítsen magának, a vállalkozása számára, aminek a segítségével a munkaszervezést még hatékonyabbá tudja tenni. Ez a rendszer arra is jó, hogy a szerelő már a meghibásodásra felkészülve tud kiszállni, akár már a cserealkatrész birtokában, így kevesebb kiszállás szükséges egy-egy javításhoz.

Arra is lehetőség van, hogy megkülönböztessük az egyes gépkezelőket chipkártyás, pin kódos módszerrel. Hiszen egy géphez több gépkezelő is tartozhat, így kezelőnként értékelhetjük a gép használatát.
Akinek több gépe van, az akár az összes Manitou gépét, gépének adatait is láthatja a szolgáltatás keretében.

A tájékoztatás nem teljes körű. A Manitou Easy Manager szolgáltatásról bővebb információt az AXIÁL Kft. területileg illetékes képviselői tudnak adni. Keresse őket bizalommal!

(X)

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?