Elképesztő géporgia vette kezdetét Pesten! (rengeteg fotó)

agrarszektor.hu
Milliónyi férfi álmának tárgya tart most találkozót.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 54 400 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

A legújabb, a legnagyobb, a legmodernebb, a legerősebb, a leggyorsabb, a legszebb, és folytathatnánk még a sort, mezőgazdasági gépek gyültek össze a 32. AgromashExpo agrárgép-kiállításon Budapesten.

Nézzék végig képes összeállításunkat és ízelítőnket a kiállításon található gépekből.

A kiállítás megnyitójáról és Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszter nyitóbeszédéről készült összefoglalónkat IDE kattintva olvashatják.

Több kiállítás is nyílt egyszerre
Az AGROmashEXPO és az AgrárgépShow mellett - ahol 7 pavilonban összesen 270 kiállító mutatkozik be - társkiállításként idén újra megnyílt a Magyar Kert, valamint a Szőlészet és Pincészet szakkiállítás is. Az idei bemutatóra rekordszámú, 40 pályázat érkezett a termékfejlesztési díjpályázatra, melyek közül 14 termék nyert díjat. A hazai termékfejlesztésért járó különdíjat a Natur Agro Hungária Kft. talajkondicionálója kapta. A nemzetközi termékfejlesztési különdíjat a Pioneer Hi-Bred Magyarország Kft. hibridkukorica vetőmagja érdemelte ki. A kiállítások február elsejéig látogathatóak a Hungexpón.


De jöjjenek máris a gépóriások

(Némely képen, az arányok érzékeltetése érdekében, elrejtettünk egy-két látogatót)
Fotók: Agrárszektor.hu



NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. április 20. 06:02