Itt a magyar gépforgalmazó legújabb dobása: ez sok gazda dolgát megkönnyítheti

agrarszektor.hu
Bemutatta legújabb fejlesztését az AGROTEC Magyarország Kft. Az AConnect névre keresztelt rendszer célja az egyre komplexebb gépek kihasználtságának növelése, költséghatékonyabb üzemeltetése. A rendszer folyamatos műszaki távfelügyeletet biztosít az ügyfelek számára.  

Fenntartható élelmiszergyártás – Ez a jövő befektetése?

Személyes befektetői klubon mutatjuk be a tőzsdei kibocsátásra készülő Civita Group tevékenységét, működését, az iparágban rejlő potenciált. A magyar családi, kukoricafeldolgozó vállalkozás fenntartható módon állítja elő termékeit, melyek csak természetes alapanyagok felhasználásával készülnek, a teljesértékű és változatos táplálkozáshoz igazodva. A részvétel INGYENES, de regisztrációhoz kötött!

AConnect néven új rendszer fejlesztett ki az AGROTEC Magyarország Kft. A mezőgazdasági gépek kihasználtságát növelő, a költséghatékony üzemeltetést támogató megoldás számos előnnyel jár, így például folyamatos műszaki távfelügyeletet biztosít a felhasználók számára. A rendszer funkciói közé tartozik a flottakövetés; a működési adatok ellenőrzése és a legoptimálisabb beállítások alkalmazása; a szerviz diagnosztika, műszaki háttértámogatás és a meghibásodások megelőzése; az adminisztráció egyszerűsítése, valamint jelentések és elemzések készítése. A cég közleménye szerint az AConnect használatával a felhasználóknak folyamatos lesz a kontrolljuk a gép, az ember és az elvégzett munka felett, emellett magasabb munkaminőséggel és kevesebb veszteséggel üzemelhetnek. A rendszer csökkenti továbbá a műveleti költségeket, kevesebb lesz a kieső munkaidő, és alacsonyabb, tervezhető szervizköltségeket tesz lehetővé.

 

Címlapkép: Getty Images
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
Vállalati Energiabeszerzés 2023
Uniós és hazai szabályozási keretek, várható gáz- és áramalakulás a háború és a gáztároló feltöltési kihívások nyomán
EZT OLVASTAD MÁR?