Itt a magyar gépforgalmazó legújabb dobása: ez sok gazda dolgát megkönnyítheti

Itt a magyar gépforgalmazó legújabb dobása: ez sok gazda dolgát megkönnyítheti

agrarszektor.hu
Bemutatta legújabb fejlesztését az AGROTEC Magyarország Kft. Az AConnect névre keresztelt rendszer célja az egyre komplexebb gépek kihasználtságának növelése, költséghatékonyabb üzemeltetése. A rendszer folyamatos műszaki távfelügyeletet biztosít az ügyfelek számára.  

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 54 400 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

AConnect néven új rendszer fejlesztett ki az AGROTEC Magyarország Kft. A mezőgazdasági gépek kihasználtságát növelő, a költséghatékony üzemeltetést támogató megoldás számos előnnyel jár, így például folyamatos műszaki távfelügyeletet biztosít a felhasználók számára. A rendszer funkciói közé tartozik a flottakövetés; a működési adatok ellenőrzése és a legoptimálisabb beállítások alkalmazása; a szerviz diagnosztika, műszaki háttértámogatás és a meghibásodások megelőzése; az adminisztráció egyszerűsítése, valamint jelentések és elemzések készítése. A cég közleménye szerint az AConnect használatával a felhasználóknak folyamatos lesz a kontrolljuk a gép, az ember és az elvégzett munka felett, emellett magasabb munkaminőséggel és kevesebb veszteséggel üzemelhetnek. A rendszer csökkenti továbbá a műveleti költségeket, kevesebb lesz a kieső munkaidő, és alacsonyabb, tervezhető szervizköltségeket tesz lehetővé.

 

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?