Online naplózás…...az ARASZ a megoldás!

Online naplózás…...az ARASZ a megoldás! (x)

agrarszektor.hu
Lezárult a WEB-GN beadás. Az adminisztrációs terhek most fognak igazán jelentkezni mindenkinél. Gazdálkodási napló vezetésére szinte mindenki kötelezett, az Online naplózás, WEB-GN és Nitrát adatszolgáltatás is nagyon sok gazdálkodót érint. Miért dolgozna ugyanazokkal az adatokkal háromszor négyszer? Miért ne használna egy profi több ezer gazdálkodási napló esetében már bizonyított rendszert? Az adatok gyors egyszerű rögzítésére, kezelésére az ARASZ a megoldás!

Közel 4500 gazdálkodónak, akiknek a napló vezetése már az ARASZ-ban történik tudunk segíteni, meg tudjuk könnyíteni a munkát az eddig bevitt adataik átlátható, gyors, céltudatos felhasználásával.

Aki az ARASZ-ban vezette a naplót, most a NITRÁT jelentést is mosolyogva várja. Ami máskor rengeteg időt és energiát felemésztő, sok-sok munkaóra vagy még inkább munkanap áldozatával létrehozott xml létrehozását jelentette, most egy pár kattintással letölthető és az ANYK-ba azonnal áttölthető jelentés, amit minden ARASZ partner könnyedén tud produkálni.

Miért nem könnyíti meg Ön is az életét? Az ARASZ agro adminisztrációs szoftver bárki számára elérhető. Egy rendszer, ami egyszerűen és könnyen kezelhető, pár nap használat során elsajátítható. Nincs szükség több napos vagy hetes oktatásra, ami azt az egyetlen célt szolgálja, hogy a Gazdálkodási Naplót, Web-GN-t vagy a Nitrát jelentést hibátlanul elkészíthessük.

Az ARASZ használatához, nincs szükség informatikai háttérre, informatikus segítségre, mert webes felületen használható a szoftverünk bárhonnan - otthonról, irodából, pc-ről tabletről, vagy akár telefonról. Nem kell telepíteni, nem kell frissítenie a szoftvert, mindig az aktuális jogszabályoknak megfelelő frissített szoftvert tudja használni.

Az Egységes Kérelemből kinyerhető xls beolvasásával könnyített a tábla adatok rögzítése. Az akár több táblát is összefogva rögzíthető agrotechnikai-műveletektől a permetezésen, trágyázáson át, a szarvasmarha állomány ENAR listából történő importálásáig – jelentősen rövidíti meg az ARASZ a napló írással töltött időt. A rögzített adatokból jól használható listák, lehívások állnak rendelkezésre a felhasználók számára, ami szintén nem mellékes. Egyszerű felület, átlátható használat. Ahol lehet, az ARASZ leegyszerűsíti a munkát, Beépített figyelmeztetések segítenek abban, hogy a naplónk ne csak „készen legyen”, de lehetőség szerint hibátlanul álljon rendelkezésre.

Az Arasz előnyeit a fejlesztéseknek és egyszerű kezelésnek köszönhetően, az egészen kis területen, akár már 10-20 hektáron gazdálkodók és a hatalmas, akár több részből álló, több ezer hektáron gazdálkodó cégcsoportok is kiválóan tudják élvezni.

Készül az ONLINE NAPLÓZÁS közvetlen ARASZ-ból beküldhető modulja, ami az azonnali jelentések – bár jelenleg ez hihetetlenül hangzik – nagyon könnyű kezelésére szolgál. Ne az adminisztrácó körül forogjanak a gondolataink ezt a terhet hagyjuk az ARASZ rendszerre!

Az ARASZ-szal egyszer kell dolgozni, egy adatot csak egyszer kell rögzíteni, és mind a papíralapú napló, mind az ÁNYK-ba betölthető web-gn, vagy nitrátxml-ek és az online beküldés is kinyerhetők így. Sok szaktanácsadóval és gazdával konzultálva, rengeteg a pozitív visszajelzés, hogy nem kell a szoftvernek köszönhetően ugyanazt az adatot 2- 3 alkalommal rögzíteni minden évben.

Ha Önt érdekli az ARASZ, a www.arasz.hu oldalon, vagy e-mailben az iroda@arasz.hu címen, de akár a facebook-on  is a facebook.com/gazdanaplo oldalon utána nézhet. Miután felvettük a kapcsolatot a gazdaság, vagy partnerek számát figyelembe véve készítünk ajánlatot a szoftver használatához. 

A fent részletezett sokoldalúság, és egyszerűség mellett, a segítőkész támogató csapat is az ARASZ mellett szól, illetve rendelkezésre áll egy naprakészen tartott Felhasználói Kézikönyv is, amit szerződéskötéskor megkapnak az ügyfeleink.  

Ne feledjük, naplóvezetési kötelezettsége jóformán mindenkinek van, ehhez remek segítség az ARASZ.

(x)

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Még a legjobb áron!
AgroFood 2024
Még a legjobb áron!
Agrárium 2024
50% kedvezmény kistermelőknek, őstermelőknek és fiatal gazdáknak!
EZT OLVASTAD MÁR?