2019. szeptember 23. hétfő Tekla

Hírek - Karrier

Hatmilliárdos képzési pályázatot hirdetett Lázár tárcája

Az agrárgazdaság szereplői számára tartható képzések, felkészítő tréningek megvalósítására jelentett meg pályázatot január 25-én a Lázár János vezette Miniszterelnökség a Vidékfejlesztési Programban. Az érintett szervezetek 6,2 milliárd forintra nyújthatják be támogatási kérelmeiket.
 
 
Feliratkozom az Agrárszektor hírlevélre
 Elmúltam 16 éves
 Az adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, és hozzájárulok ahhoz, hogy megadott adataimat a szolgáltató mint adatkezelő a szabályzatban foglaltaknak megfelelően kezelje.

A 6,2 milliárd forint keretösszegű felhívás az agrárágazat humán hátterének fejlesztését célozza, amely hozzájárul a vidéki területek gazdasági növekedéséhez, a mezőgazdasági termelők, élelmiszer-feldolgozók és erdőgazdálkodók fenntartható és versenyképes gazdálkodásához – fogalmaz a Miniszterelnökség közleménye. A Vidékfejlesztési Programban megjelent pályázatra 2017. március 27. és 2019. március 26. között nyújthatók be a kérelmek a www.mvh.allamkincstar.gov.hu weboldalon.

Az első értékelési szakasz 2017. április 28-ig tart. Az értékelési határnapokig benyújtott projekteket együttesen bírálják el.

Kapcsolódó cikkek


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG

  Agrometeorológia

  IDŐJÁRÁSA

  A szakértő szemével

  Támogató:

  Agrárszektor Konferencia 2019

  Most még kedvezményes áron >>

  Itt keressen minket
  © 2017. Agrárszektor.hu