2021. augusztus 3. kedd Hermina

Hírek - Karrier

Rabszolgaként tartották a béresüket, aztán összeverték, mert elszökött

Egy jánoshalmi apa és fia karókkal verték össze az állatgondozót, mert más gazdához szegődött. Életveszélyt okozó testi sértés kísérlete miatt emelt ellenük vádat a Bács-Kiskun Megyei Főügyészség.
 
 

Az apa és fia Miszlán, Siófoktól délre, egy tanyára fogatták fel tehenek gondozására, felügyeletére egy bérest még 2016 májusában, 80 ezer forintért plusz szállásért és ételért cserébe. A férfi júliusig nem kapott fizetést, emiatt otthagyta őket és egy másik gazdával egyezett meg. 


Miután kitudódott, hogy a béres máshova szegődött, következő éjjel telefonon jól fizető munka ürügyén kicsalták az Alsómégy határán lévő köves úthoz, ahol karókkal összeverték. A férfi elbújt az út melletti kukoricásban, ahol éjfél után nem sokkal vadászok találtak rá és hívtak hozzá mentőt.

A béresnek a bántalmazás következtében a koponyája bal oldalon darabosra tört, de a fején és a térdén többszörösen repesztett, roncsolt sérüléseket szenvedett. Súlyosabb következményként akár agyzúzódás is bekövetkezhetett volna, amely életveszélyes sérülést jelent. Az ügyészség börtönt kért az apára és a fiára is - írta a 24.hu.

Kapcsolódó cikkek


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG

  Agrometeorológia

  IDŐJÁRÁSA
  Agrárszektor hírlevél
  Ne maradjon le a friss hírekről!
  Iratkozzon fel hírlevelünkre
  és járjon mindenki előtt.
  Mind a négyet bepipálom
  Itt keressen minket
  © 2017. Agrárszektor.hu