Új vezetők a Bayer Hungáriánál

agrarszektor.hu
Kormányzati kapcsolatokért felelős vezetői pozíciót hozott létre a Bayer Hungária Kft. Az új posztra Benyó Zsuzsannát, a Bayer itthoni felsővezetőségének új tagját nevezték ki. Szintén a napokban nevezték ki Aladics Balázst a Bayer állategészségügyi üzletágának dél-kelet-európai régióért felelős kereskedelmi igazgatójának.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 54 400 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Benyó Zsuzsanna
Kormányzati kapcsolatokért és kommunikációért felelős vezetőnek nevezték ki a Bayer Hungária Kft.-nél Benyó Zsuzsannát - áll a cég közleményében. Az új vezető egyik kiemelt feladata a Bayer-Monsanto integráció külső és belső kommunikációjának megtervezése és vezetése. (Mint ismert, a Monsanto még tavaly ősszel fogadta el a Bayer felvásárlási ajánlatát.) Benyó Zsuzsanna tizennyolcéves tapasztalattal rendelkezik a PR, a munkáltató márkaépítése, a közösségi és a kormányzati ügyek, illetve a társadalmi felelősségvállalás területén.

Aladics Balázs
A cég közleménye szerint Aladics Balázst júniustól a Bayer állategészségügyi üzletága dél-kelet-európai vezetőjének nevezték ki. Az állatorvos-közgazdász végzettségű szakember tíz éve dolgozik a vállalatnál.

 


CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?