Megállapodást kötött a Nébih és a Magyar Szója és Fehérjenövény Egyesület

agrarszektor.hu
Stratégiai megállapodást írt alá a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) a Magyar Szója és Fehérjenövény Egyesülettel (MSzFE) az Újmohácson rendezett szója fajtabemutatón. A kooperáció főként a kereskedelmi kapcsolatok kialakításában és a folyamatos szakmai információcsere területén jelenthet előrelépést.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 54 400 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Szorosabb együttműködésre törekszik a jövőben a Nébih és a folyamatosan növekvő taglétszámú MSzFE (a jelenlegi létszám mintegy 200 fő) - írja a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal. A jövőbeni szorosabb együttműködést megalapozó dokumentumot Oravecz Márton, a Nébih elnöke és Vadász Attila, az MSzFE elnöke látta el kézjegyével.

Oravecz Márton, a Nébih elnöke az eseményen hangsúlyozta, hogy a dokumentum aláírása a korábbi jó együttműködés folytatásának, illetve kibővítésének tekinthető. Az elmúlt években több olyan sikeres rendezvényre is sor került, ahol mindkét fél lényeges szakmai kérdésekben egyeztetett egymással. Ezt a jó kapcsolatot rögzíti a kölcsönösen aláírt stratégiai megállapodás.

Vadász Attila, az MSzFE elnöke az egyesület tevékenysége kapcsán hangsúlyozta, hogy a tagok igényeinek megfelelően évente 8 rendezvényt (fajtabemutatók és fórumok) szerveznek. Emellett a kereskedelmi kapcsolatok kialakításában, a szakmai információk átadásában és egyéb területeken segítik az érdekelteket. 

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?