Megállapodást kötött egymással a magyar agrárium két meghatározó szereplője

Megállapodást kötött egymással a magyar agrárium két meghatározó szereplője

agrarszektor.hu
A magyar agrárium két meghatározó szereplője, a Hungrana Kft. és a Vitafort Zrt. szeptember 23-án az Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napok Nemzetközi Szakkiállítás és Vásáron hivatalos keretek között hosszútávú stratégia megállapodást írt alá, ezzel a többéves sikeres együttműködésük újabb mérföldkőhöz érkeztek. A stratégiai megállapodást Reng Zoltán, a Hungrana Kft. vezérigazgatója és Kulik Zoltán, a Vitafort Zrt. vezérigazgatója írták alá.

Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!

A Portfolio Csoport az idén 12. alkalommal rendezi meg siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az ágazat egyik legnagyobb és legjelentősebb szakmai eseményének számít. A december 4-5-i kétnapos rendezvényen immár 10. alkalommal adjuk át 9 kategóriában rangos agrárdíjainkat, amelyekre az ágazat bármely kiemelkedő szakmai munkát végző szereplője pályázhat, illetve nevezhető.

Nevezzen szeptember 15-ig!

Hazánk egyik legnagyobb kukoricafeldolgozója, a Hungrana Kft. és a közép-európai térség egyik meghatározó, a magyar takarmánypiac élenjáró vállalata, a Vitafort Zrt. között évtizedek óta sokrétű, aktív kapcsolat áll fenn. Azon túl, hogy kereskedelmi ügyleteket bonyolítanak, több közös projektekben is részt vesznek, kutatás-fejlesztési témákban dolgoznak együtt, termékfejlesztés és közös média megjelenések színesítik a mindennapokat. Ennek egyik állomása volt a tavalyi év közepén az az együttműködési megállapodás, melyet a két vállalat közösen kötött a NAIK-kal, amelynek értelmében a kutatóbázis szakembereivel karöltve, közösen fejleszthetik tovább a GMO-mentes takarmánygyártást, a Nemzeti Fehérjeprogram elkötelezett támogatójaként részt vesznek a kutatás-fejlesztésben is.

Mindkét vállalat vezetői és munkatársai elhívatottak a legmagasabb szintű magyar minőségi gyártás, valamint az országon átnyúló partnerkapcsolatok iránt. A közös célok, az innovatív gondolkodásmód az alapja a mai napon létrejött három évre szóló megállapodásnak, mely a Vitafort Zrt. számára folyamatos, kiszámítható és GMO-mentes alapanyagellátást biztosít. A Hungrana Kft. pedig azon misszióját válthatja valóra ezzel, hogy a megbízható termelésből előállított takarmány a hazai állattenyésztők számára biztosítja a legkiválóbb minőségű takarmány ellátást. A két, komoly szakmai múlttal rendelkező vállalat elkötelezett támogatója a hazai mezőgazdaságnak, elengedhetetlen számukra, hogy még több hozzáadott értéket teremtsenek a magyar agrárium és a gazdálkodók részére, és a hazánkban megtermelt ipari felhasználású kukorica feldolgozott formában kerüljön a nemzetközi piacokra.

Címlapkép: Kulik Zoltán és Reng Zoltán (Forrás: Hungrana Kft.)

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
Támogatott tartalom

Új termék a Hungrana portfolióban (x)

Hazánk egyik legnagyobb kukoricafeldolgozó vállalata az elmúlt időszakban is előre tekintett, a fejlesztések eredményeképpen új termékkel bővíti portfolióját.

FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Sustainable World 2024
Egy konferencia a jövő vállalatainak
Fókuszban a KKV versenyképesség - Herceghalom
Ingyenes KKV rendezvény Herceghalmon
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. június 13. 13:31