Megállapodást kötött egymással a magyar agrárium két meghatározó szereplője

agrarszektor.hu
A magyar agrárium két meghatározó szereplője, a Hungrana Kft. és a Vitafort Zrt. szeptember 23-án az Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napok Nemzetközi Szakkiállítás és Vásáron hivatalos keretek között hosszútávú stratégia megállapodást írt alá, ezzel a többéves sikeres együttműködésük újabb mérföldkőhöz érkeztek. A stratégiai megállapodást Reng Zoltán, a Hungrana Kft. vezérigazgatója és Kulik Zoltán, a Vitafort Zrt. vezérigazgatója írták alá.

Hazánk egyik legnagyobb kukoricafeldolgozója, a Hungrana Kft. és a közép-európai térség egyik meghatározó, a magyar takarmánypiac élenjáró vállalata, a Vitafort Zrt. között évtizedek óta sokrétű, aktív kapcsolat áll fenn. Azon túl, hogy kereskedelmi ügyleteket bonyolítanak, több közös projektekben is részt vesznek, kutatás-fejlesztési témákban dolgoznak együtt, termékfejlesztés és közös média megjelenések színesítik a mindennapokat. Ennek egyik állomása volt a tavalyi év közepén az az együttműködési megállapodás, melyet a két vállalat közösen kötött a NAIK-kal, amelynek értelmében a kutatóbázis szakembereivel karöltve, közösen fejleszthetik tovább a GMO-mentes takarmánygyártást, a Nemzeti Fehérjeprogram elkötelezett támogatójaként részt vesznek a kutatás-fejlesztésben is.

Mindkét vállalat vezetői és munkatársai elhívatottak a legmagasabb szintű magyar minőségi gyártás, valamint az országon átnyúló partnerkapcsolatok iránt. A közös célok, az innovatív gondolkodásmód az alapja a mai napon létrejött három évre szóló megállapodásnak, mely a Vitafort Zrt. számára folyamatos, kiszámítható és GMO-mentes alapanyagellátást biztosít. A Hungrana Kft. pedig azon misszióját válthatja valóra ezzel, hogy a megbízható termelésből előállított takarmány a hazai állattenyésztők számára biztosítja a legkiválóbb minőségű takarmány ellátást. A két, komoly szakmai múlttal rendelkező vállalat elkötelezett támogatója a hazai mezőgazdaságnak, elengedhetetlen számukra, hogy még több hozzáadott értéket teremtsenek a magyar agrárium és a gazdálkodók részére, és a hazánkban megtermelt ipari felhasználású kukorica feldolgozott formában kerüljön a nemzetközi piacokra.

Címlapkép: Kulik Zoltán és Reng Zoltán (Forrás: Hungrana Kft.)

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2023
Az év legkiemelkedőbb 2 napos agrárgazdasági eseménye Siófokon!
Sustainable World 2023
A fenntarthatóság szükséges szektorsemleges lépés!
Portfolio Balaton Business Forum 2023
Találkozzunk június 8-án Balatonfüreden!
BUDAPEST - Pörgessük fel együtt a hazai KKV szektort!
Ingyenes rendezvény június 6-án!
EZT OLVASTAD MÁR?