Télikabát nem, de esernyő kelleni fog: mutatjuk, milyen idő lesz a héten

MTI
A héten is változékony lesz az időjárás, többször várható eső. Ezzel együtt marad az enyhe idő, a maximumok 10 fok körül alakulnak, de helyenként 20 fok is lehet - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ) országos, középtávú előrejelzéséből.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 54 400 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Hétfőn délelőtt a ködfoltok feloszlanak, és általában több órára kisüt a nap. Északkeleten délelőtt még előfordulhat helyenként gyenge eső, szitálás. A leghidegebb órákban mínusz 1 és plusz 5 fok között alakul a hőmérséklet. Napközben 8-14 fokig melegszik a levegő.

Jön az év vége kihagyhatatlan agrárrendezvénye, a kétnapos siófoki Agrárszektor Konferencia! A december 4-5-i esemény egyedülálló módon foglalja össze és mutatja be az agrárgazdaság legnagyobb érdeklődésre számot tartó, legaktuálisabb témáit az államigazgatási szféra és az üzleti élet csúcsvezetőinek részvételével. A konferencián elhangzó információk segítséget nyújtanak abban, hogy az agrárium szereplői megalapozott gazdasági döntéseket hozhassanak, és még sikeresebbé tehessék gazdálkodásukat, üzleti tevékenységeiket. Regisztráljon most a december 4-5-i siófoki Agrárszektor Konferenciára!

Kedden egyre többfelé várható eső, zápor. Kelet felé haladva csökken a csapadék valószínűsége. A minimumhőmérséklet 1-7, a maximumhőmérséklet 8-18 fok között alakul, délkeleten lesz az enyhébb idő.

Szerdán csak rövid napos időszakok lehetnek. Több helyen várható eső, zápor. Az Alföldön erős, a Dunántúlon viharos lehet a szél. A legalacsonyabb hőmérséklet 5-12, a legmagasabb 9-20 fok között alakul, keleten lesz enyhébb idő.

Csütörtökön szórványosan alakul ki eső, zápor. A leghidegebb órákban 2-10 fok lesz. Napközben 8-18 fokig melegszik a levegő.

Forrás: MTI/Sóki Tamás 

Péntekre virradóra a pára, köd feloszlását követően közepesen felhős lesz az ég. Számottevő csapadék nem valószínű, de szitálás előfordulhat. A szél megélénkül, helyenként megerősödik. A legalacsonyabb hőmérséklet 3-9, a legmagasabb hőmérséklet 12-17 fok között alakul.

Szombaton és vasárnap hosszabb-rövidebb időre kisüt a nap, csapadék nem valószínű. Szombaton viszont nagy területen, vasárnap helyenként megerősödik a szél. A minimumhőmérséklet mindkét nap 4-10, a maximumhőmérséklet 12-19 fok között alakul - olvasható az előrejelzésben.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?