Hétfőn érkezik a havazás: megtudtuk, hol esik majd a legtöbb hó

agrarszektor.hu
Hétfőn az ország több részén is számíthatunk havazásra, ráadásul van, ahol több centi hó is eshet majd. A legtöbb hó a jelenlegi számítások szerint Pest megyében, valamint az Északi-középhegységben lehet majd. Keddre a csapadékmező várhatóan elvonul majd, viszont a hideg marad, és így a hó is.

Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!

A Portfolio Csoport az idén 12. alkalommal rendezi meg siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az ágazat egyik legnagyobb és legjelentősebb szakmai eseményének számít. A december 4-5-i kétnapos rendezvényen immár 10. alkalommal adjuk át 9 kategóriában rangos agrárdíjainkat, amelyekre az ágazat bármely kiemelkedő szakmai munkát végző szereplője pályázhat, illetve nevezhető.

Nevezzen szeptember 15-ig!

Vasárnap éjjeltől egyre nagyobb területen veszi kezdetét havazás Magyarországon, emiatt hétfő reggelre már több helyen kifehéredhet a táj - írja az Időkép. A lehűléssel egyidejűleg hétfőn az esti órákig folyamatosan egyre nagyobb területen válthat majd havazásba a csapadék. Kedden várhatóan elvonul a csapadékmező, a hidegadvekciónak köszönhetően azonban több centis hóréteg maradhat meg.

Forrás: Időkép

A jelenlegi számítások szerint Pest megyében várható a legtöbb hó. Emellett az Északi-középhegységben és a Bakony magasabb pontjain 4-5 centit meghaladó mennyiség is eshet.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Sustainable World 2024
Egy konferencia a jövő vállalatainak
Fókuszban a KKV versenyképesség - Herceghalom
Ingyenes KKV rendezvény Herceghalmon
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. július 13. 14:03