Hétfőn érkezik a havazás: megtudtuk, hol esik majd a legtöbb hó

agrarszektor.hu
Hétfőn az ország több részén is számíthatunk havazásra, ráadásul van, ahol több centi hó is eshet majd. A legtöbb hó a jelenlegi számítások szerint Pest megyében, valamint az Északi-középhegységben lehet majd. Keddre a csapadékmező várhatóan elvonul majd, viszont a hideg marad, és így a hó is.

Idén először 3 napos az Agrárszektor 2024 konferencia!

A Portfolio Csoport év végi Agrárszektor Konferenciája ma már az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény a hazai agrárgazdaságban. A rendezvény exkluzivitását és különlegességét az adja, hogy egyedülállóan átfogó és részletes módon jeleníti meg a mező- és élelmiszergazdaságot érintő legaktuálisabb témákat. A rendezvényre idén először konferencia előesttel is készülünk!

Ne maradjon le az év egyik legjelentősebb agrárszakmai eseményéről!

Vasárnap éjjeltől egyre nagyobb területen veszi kezdetét havazás Magyarországon, emiatt hétfő reggelre már több helyen kifehéredhet a táj - írja az Időkép. A lehűléssel egyidejűleg hétfőn az esti órákig folyamatosan egyre nagyobb területen válthat majd havazásba a csapadék. Kedden várhatóan elvonul a csapadékmező, a hidegadvekciónak köszönhetően azonban több centis hóréteg maradhat meg.

Forrás: Időkép

A jelenlegi számítások szerint Pest megyében várható a legtöbb hó. Emellett az Északi-középhegységben és a Bakony magasabb pontjain 4-5 centit meghaladó mennyiség is eshet.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Budapest Economic Forum 2024
Egész napos makrogazdasági konferencia
Fókuszban a KKV versenyképesség - Pécs
Ingyenes gazdasági fórum
EZT OLVASTAD MÁR?