Ez nem vicc! Több mint 10 fok különbség lesz ma az ország északi és déli régiói között

agrarszektor.hu
Habár az ország nagyobb részén többórás napsütésre kell készülni szerdán, északon tartósan borult, ködös vidékek is lehetnek. A legmagasabb nappali hőmérséklet 10-16 fok között várható, de a napsütéstől mentes tájakon mindössze 5-8 fok közötti értékek valószínűk.

Idén először 3 napos az Agrárszektor 2024 konferencia!

A Portfolio Csoport év végi Agrárszektor Konferenciája ma már az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény a hazai agrárgazdaságban. A rendezvény exkluzivitását és különlegességét az adja, hogy egyedülállóan átfogó és részletes módon jeleníti meg a mező- és élelmiszergazdaságot érintő legaktuálisabb témákat. A rendezvényre idén először konferencia előesttel is készülünk!

Ne maradjon le az év egyik legjelentősebb agrárszakmai eseményéről!

Szerdán az ország nagyobb részén a változó mennyiségű fátyolfelhőzet mellett többórás szűrt napsütésre van kilátás - írja a met.hu. Ugyanakkor az Északi-középhegység közvetlen környezetében, a főváros térségében, valamint a Fertő környékén is lehetnek tartósan borult, ködös vidékek, éjszaka pedig nagyobb területre terjedhet ki a köd. A ködös tájakon jelentéktelen szitálás előfordulhat. Délelőtt még többfelé megélénkül, az Észak-Dunántúlon néhol megerősödik a déli, délnyugati szél, majd a nap második felében fokozatosan mindenütt mérséklődik a légmozgás. 

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 1 és 9 fok között alakul, de az északi völgyekben néhol fagyhat, míg a Kisalföldön ennél enyhébb idő lesz. A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 10 és 16 fok között várható, de a tartósan borult tájakon csupán 5, 8 fok valószínű, ugyanakkor a déli, délnyugati határ mentén ennél melegebb is lehet.

Címlapkép forrása: Getty Images
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Budapest Economic Forum 2024
Egész napos makrogazdasági konferencia
Fókuszban a KKV versenyképesség - Pécs
Ingyenes gazdasági fórum
EZT OLVASTAD MÁR?