2023. december 11. hétfő Árpád
Fontos díjat nyert Magyarország egyik legjelentősebb takarmánykiegészítő gyártója

Fontos díjat nyert Magyarország egyik legjelentősebb takarmánykiegészítő gyártója

agrarszektor.hu
Idén tizenharmadik alkalommal ült össze a jelenleg 22 tagú, független szakemberekből álló bizottság, amely Business Superbrands 2020 védjeggyel jutalmazta az Agrofeed márkát. A Superbrands program célja a legkiválóbb fogyasztói és üzleti márkák díjazása és megismertetése a társadalommal. Az Agrofeed Kft., Magyarország egyik jelentős premix és takarmánykiegészítő gyártója immár 3. alkalommal nyerte el a díjat.

24% a tavaszi agrár konferenciákra, csak decemberben!

Jövő márciusban találkozunk az Agrárium 2024 konferencián, májusban pedig két új rendezvénnyel várjuk az agrárszakma képviselőit: jön az Agrofood és Agrofuture! Regisztráljon most 24% kedvezménnyel! Részletek és regisztráció: https://www.portfolio.hu/rendezvenyek/agrar oldalon.

A Bisnode adatbázisa alapján, továbbá a jelentős hazai szakmai szervezetek és szövetségek ajánlásainak figyelembevételével létrejövő mintegy 4000 márkát tartalmazó lista pénzügyi és szakmai szűrést követően kerül a bizottság elé - írja közleményében az Agrofeed Kft. Ebbe a listába éppúgy beletartoznak a legnagyobb nyereségű hazai cégek, mint - az egyes szektorok iparkamarái, egyesületei, szakmai szervezetei által javasolt - olyan kisebb vállalkozások, amelyek az üzleti élet kiválóságainak számítanak, valamint kiemelkedő a hazai kommunikációs és márkaépítési gyakorlatuk.

A bizottság döntése alapján idén ismét elnyerte a Business Superbrands 2020 elismerést az Agrofeed Kft. A kitüntetést az üzleti szektor (B2B) legkiválóbb márkái kapják, azaz olyan magyarországi cégek, illetve márkák, amelyek elsősorban nem a fogyasztókkal, hanem vállalkozásokkal, szervezetekkel állnak kapcsolatban. Az Agrofeed Kft. a hazai takarmányipar egyik jelentős premix és takarmánykiegészítő gyártója, 19. éve partnere és ismert, elfogadott premix beszállítója a hazai állattenyésztő integrációknak, nagy- és közepes állattartó cégeknek, telepeknek. 

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Most decemberben még 24% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Most decemberben még 24% kedvezménnyel!
Agrárium 2024
Most decemberben még 24% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2023. december 11. 13:33