Egyre több ilyen kert van nálunk is: sokan már tudják, megéri belevágni
A konyhakertben történő termelés nemcsak a hagyományok ápolását szolgálja.
A konyhakertben történő termelés nemcsak a hagyományok ápolását szolgálja.
A Magyar Gasztronómiai Egyesület idén is kiválasztotta Magyarország legminőségibb alapanyagait.
Aranyérmet szerzett egy balatoni vörösbor a világ legnagyobb és legelismertebb borversenyén.
Már véleményezhető a növényfajták állami elismeréséről szóló rendeletmódosítás tervezete.
2024-től jelentősen egyszerűbbé válhat a Kárpát-medencei szőlőfajták állami elismerése.
Érték és Minőség Nagydíjakat kaptak a Haladás Mezőgazdasági Zrt. GoldenBurg termékei.
Fontos pillanathoz érkezett Közép-Európa borpiaca, eljött a különleges szőlőfajták ideje.
A Magyar Bor Akadémia 2022-ben Figula Mihályt választotta meg az év bortermelőjének.
Nemzetközi elismerésben részesült az új CLAAS kombájnsorozat.
Átadták a Jánossy Andor-díjat.
Triplázott a Hungaria az Effervescents du Monde-on.
AZ eddigi 79 hungarikum mellé három új került a bizottság döntése értelmében.
Döntött a Magyar Bor Akadémia.
Mesterleveleket és elismeréseket adott át a NAK.
A pálinka gasztronómiai, néprajzi és kulturális értéket képvisel.
Az OMÉK-on is arattak a bio tájfajta paradicsomok.
Új kihívások előtt áll a magyar vetőmagszektor.
Nagyot robbantana ezzel a különleges kecskeméti fajtával a magyar férfi.
Ötvenhat ország 18 094 borából kerültek az ötven kiválasztott közé.
Egyre több külföldi választja a magyar márka szalámi termékeit.

A 2025-ös szezon ismét bebizonyította, hogy a növénytermesztésben nincs többé kiszámíthatóság.
Közeleg a karácsony, így egyre több háztartásban bukkanhat fel a tél egyik slágernövénye, a karácsonyi kaktusz is.
Az utóbbi évek időjárási anomáliái lassan éghajlati változás szintjére emelkednek.
Sok olyan étel van, melyek gyártásakor vagy otthoni elkészítésekor egy ponton szükség van az állagának a sűrítése.
A hatékonyságot növelő funkciókról nem, a kényelmi opciókról viszont hajlandóak lemondani a magyar gazdák.