Szokatlan meglepetést tartogat az időjárás szentestére: ennek sokan nem fognak örülni

Szokatlan meglepetést tartogat az időjárás szentestére: ennek sokan nem fognak örülni

agrarszektor.hu
Hullámzó frontrendszer hoz esős időt szentestére, délnyugaton egy-egy zivatar sem kizárt.

Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!

A Portfolio Csoport az idén 12. alkalommal rendezi meg siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az ágazat egyik legnagyobb és legjelentősebb szakmai eseményének számít. A december 4-5-i kétnapos rendezvényen immár 10. alkalommal adjuk át 9 kategóriában rangos agrárdíjainkat, amelyekre az ágazat bármely kiemelkedő szakmai munkát végző szereplője pályázhat, illetve nevezhető.

Nevezzen szeptember 15-ig!

Nyakunkon a szenteste, már csak egyet kell aludni - írja az Időkép. Az időjárás ezúttal az ünnepekhez igazítja az eseményeket, ugyanis hullámzó frontrendszer érkezik, mögötte az ünnepekre jelentősen visszaesik a hőmérséklet, és a szél is feltámad.

Forrás: Időkép

A tavaszias enyheséget követően csütörtök napközben nyugat felől megérkezik a front csapadékzónája, egyre többfelé ered el az eső. Főként a Dunántúlon és délen intenzívebb záporos gócok is előfordulhatnak, sőt délnyugaton az ég is medörrenhet. A csapadék zöme péntek reggelig fog lehullani, a legtöbb délnyugaton várható, ahol 20-30 mm is összegyűlhet. A front mögött feltámad az északi-északnyugati szél, karácsony elsó napjára több fokkal visszaesik a hőmérséklet.

Címlapkép forrása: Getty Images
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
Támogatott tartalom

Új termék a Hungrana portfolióban (x)

Hazánk egyik legnagyobb kukoricafeldolgozó vállalata az elmúlt időszakban is előre tekintett, a fejlesztések eredményeképpen új termékkel bővíti portfolióját.

FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Sustainable World 2024
Egy konferencia a jövő vállalatainak
Fókuszban a KKV versenyképesség - Herceghalom
Ingyenes KKV rendezvény Herceghalmon
EZT OLVASTAD MÁR?