Olyan meleg jön, amilyen rég volt Magyarországon: mutatjuk, hol, mi várható

Olyan meleg jön, amilyen rég volt Magyarországon: mutatjuk, hol, mi várható

agrarszektor.hu
Meleg, tavaszias időben lesz részünk csütörtökön és pénteken, de záporok, sőt zivatarok is jöhetnek. Szombatra virradóan aztán egy hidegfront érkezik viharossá fokozódó északnyugati széllel, átmeneti, de jelentős lehűléssel, így a hétvégén bár már több lesz a napsütés, a csúcshőmérséklet az ország nagy részén 10 fok alatt marad.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 54 400 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Csütörtökön és pénteken is enyhe tavaszias időre van kilátás, az ország nagy részén 15 fok fölé melegszik délutánonként a levegő, helyenként akár 20 fok is lehet - írja az Időkép. Az Atlanti-óceán felől érkező ciklonok frontjainak köszönhetően viszont nagy lesz a változékonyság, és a szél is gyakran megerősödik, csütörtökön több helyen akár viharos széllökések is lehetnek.

A gyakran változó felhőzetből csütörtökön és pénteken is több helyen és több alkalommal kell számítani csapadékra: az eső mellett záporok is nagyobb számban kialakulhatnak, sőt zivatarokra is van esély.
Csütörtökön leginkább a Dunántúlon és délen, pénteken máshol az országban is megdörrenhet az ég. Egy-egy intenzívebb zivatart akár apró szemű jég, heves csapadéktevékenység is kísérhet, környezetükben viharossá fokozódhat a szél.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?