Brutális hideggel indult a reggel az országban: volt, ahol nulla fokot mértek

Brutális hideggel indult a reggel az országban: volt, ahol nulla fokot mértek

MTI
A tavaszi évszak végéhez képest hűvös az idő - emelte ki az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ) szerdán a Facebook-oldalán.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 54 400 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Nyakunkon a június, a minimumok viszont inkább az április eleji értékekhez hasonlítanak 

 - tették hozzá. Azt írták: kedden a front előterében a keleti országrészben bőven 20-25 Celsius-fok fölé melegedett a levegő. A hidegfront viszont végül elérte a Tiszántúlt is. A front mögött beáramló száraz, hideg levegő, illetve a csillapodó szél "megtette a hatását", hajnalban a hőmérséklet az ország döntő részén jóval a május végi (11 fok körüli) átlag alatt alakult. Országos átlagban 5-6 fok köré hűlt le a levegő, ám a Nógrád megyei Zabarban csupán 0,6 fokot mértek - fejtették ki.

Az előrejelzés szerint szerdán túlnyomóan napos, száraz idő várható. A hőmérséklet kora délután 20 és 25, késő este 9 és 16 fok között várható.

Címlapkép forrása: MTI/Komka Péter

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?