Kiadták a figyelmeztetést: sűrű köd lepi el ezeket a megyéket Magyarországon

Kiadták a figyelmeztetést: sűrű köd lepi el ezeket a megyéket Magyarországon

agrarszektor.hu
Mintegy kilenc megyére adott ki figyelmeztetést  az Országos Meteorológiai Szolgálat, csapadékos és ködös időre számíthatunk a mai nap folyamán. Bár a látási viszonyok fokozatosan javulnak, ennek ellenére az északkeleti részeken egész nap marad a borult, párás idő, dél, délnyugat felé haladva viszont néhány órára kisüt a nap.

24% a tavaszi agrár konferenciákra, csak decemberben!

Jövő márciusban találkozunk az Agrárium 2024 konferencián, májusban pedig két új rendezvénnyel várjuk az agrárszakma képviselőit: jön az Agrofood és Agrofuture! Regisztráljon most 24% kedvezménnyel! Részletek és regisztráció: https://www.portfolio.hu/rendezvenyek/agrar oldalon.

Napközben már csak az északi részeken számíthatunk helyenként esőre, majd késő este északnyugat felől újabb csapadékzóna érkezik esővel. A délies szelet több helyen is élénk lökések kísérhetik. A legmagasabb nappali hőmérséklet az északkeleti részeken 2, 5, míg az ország délnyugati felén 6 és 12 fok között alakul. Késő estére 1 és 7 fok közé csökken a hőmérséklet. Az éjszaka nagy területen képződött tartós, sűrű köd fokozatosan mindenütt feloszlik. Estétől ismét romlanak a látási viszonyok, legnagyobb valószínűséggel az Északi-középhegység környezetében kell nagyobb területen sűrű ködre számítanim - írja a met.hu. Éppen ezért jobb lesz vigyázni és nagyon odafigyelni az utakon!

Bátonyterenye, 2022. szeptember 24.
Ködös táj Bátonyterenye közelében 2022. szeptember 24-én.
MTI/Komka Péter
Forrás: Országos Meteorológiai Szolgálat

Címlapkép forrása: MTI/Komka Péter

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Most decemberben még 24% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Most decemberben még 24% kedvezménnyel!
Agrárium 2024
Most decemberben még 24% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?