Kiadták a figyelmeztetést: sűrű köd lepi el ezeket a megyéket Magyarországon

Kiadták a figyelmeztetést: sűrű köd lepi el ezeket a megyéket Magyarországon

agrarszektor.hu
Mintegy kilenc megyére adott ki figyelmeztetést  az Országos Meteorológiai Szolgálat, csapadékos és ködös időre számíthatunk a mai nap folyamán. Bár a látási viszonyok fokozatosan javulnak, ennek ellenére az északkeleti részeken egész nap marad a borult, párás idő, dél, délnyugat felé haladva viszont néhány órára kisüt a nap.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 59 400 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Napközben már csak az északi részeken számíthatunk helyenként esőre, majd késő este északnyugat felől újabb csapadékzóna érkezik esővel. A délies szelet több helyen is élénk lökések kísérhetik. A legmagasabb nappali hőmérséklet az északkeleti részeken 2, 5, míg az ország délnyugati felén 6 és 12 fok között alakul. Késő estére 1 és 7 fok közé csökken a hőmérséklet. Az éjszaka nagy területen képződött tartós, sűrű köd fokozatosan mindenütt feloszlik. Estétől ismét romlanak a látási viszonyok, legnagyobb valószínűséggel az Északi-középhegység környezetében kell nagyobb területen sűrű ködre számítanim - írja a met.hu. Éppen ezért jobb lesz vigyázni és nagyon odafigyelni az utakon!

Bátonyterenye, 2022. szeptember 24.
Ködös táj Bátonyterenye közelében 2022. szeptember 24-én.
MTI/Komka Péter
Forrás: Országos Meteorológiai Szolgálat

Címlapkép forrása: MTI/Komka Péter

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
Támogatott tartalom

A sebesség minden, csak nem állandó (x)

A Valley X-Tec hajtómű, az iparág első nagy sebességű központi motorja lehetővé teszi, hogy olyan dolgokat tegyen a központi körforgóval, amelyek korábban nem voltak lehetségesek.

FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?