Brutális fagy tarolja le az országot: mutatjuk, hol lesznek a legdurvább mínuszok

Brutális fagy tarolja le az országot: mutatjuk, hol lesznek a legdurvább mínuszok

agrarszektor.hu
Az elkövetkező néhány éjszakán még több helyen lehet hidegebb -10 foknál, és szombatig maradnak az erős éjszakai fagyok. A vasárnapra virradó hajnal aztán egy átvonuló frontnak köszönhetően már lényegesen enyhébb lesz, átmenetileg több helyen meg is szűnhetnek a fagyok.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 59 400 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Derült időszak előtt állunk, felhőkből szombat reggelig kevés lesz fölöttünk, így bár napközben napról napra egy-két fokkal enyhébb időre van kilátás, az éjszakák továbbra is erős fagyokat hoznak - írja az Időkép. Köszönhető lesz ez az erős éjszakai kisugárzásnak, illetve a gyenge, mérsékelt légmozgásnak. Emellé a Nyírségben, a Hajdúság keleti részén, illetve a hegycsúcsokon még hótakaró is társul, ami tovább segítheti az erős hajnali lehűlést. 

Az ország nagy részén így szombatig bőven -5 fok alá hűl le éjszakénként a levegő, több helyen -10 fok vagy annál hidegebb sem kizárt. A leghidegebb továbbra is az Északi-középhegység fagyzugos völgyeiben lesz, akár -15 fok köré is csökkenhet a hőmérséklet.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?