Valami nem stimmel az európai almával: ezt már a magyarok is megérezhetik

Valami nem stimmel az európai almával: ezt már a magyarok is megérezhetik

agrarszektor.hu
Ausztria és Spanyolország kivételével minden tagállamban emelkedett az alma átlagára az Európai Bizottság adatai szerint. A DG Agri adatai szerint a márciusban friss fogyasztásra kerülő alma ára a legtöbb tagállamban magasabb, mint az előző hónapban, kivéve Ausztriát, ahol egy jelentős, 10% körüli visszaesés következett be.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 54 400 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

A legnagyobb drágulást Hollandiában (10%), Lengyelországban (6%) és Romániában (5%) mérték, de Magyarországon is 4%-kal, 250-ről 260 Ft/kg-ra nőtt a havi átlagos termelői (EXW) ár - írja a FruitVeB.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?