Brutális eső csapott le Magyarországra: mutatjuk, hol volt a legdurvább

Brutális eső csapott le Magyarországra: mutatjuk, hol volt a legdurvább

agrarszektor.hu
A vasárnapi egész napos, tartós eső alaposan megöntözte az országot, és még nincs vége. Néhol akkora eső volt az elmúlt napokban, hogy közel egy havi csapadék esett.

Jön a magyar agrárium kihagyhatatlan toprendezvénye, az Agrárszektor Konferencia | 2023. november 29-30., Siófok

A rendezvény az éves agráresemények összegzése és értékelése mellett hosszabb távú jövőképet is felvázól a résztvevők számára a megalapozott fejlesztési és beruházási döntésekhez. A konferencián a hazai államigazgatási, banki, vállalati és érdekképviseleti szféra csúcsvezetői nyújtanak első kézből származó, releváns információkat, amelyek az agrárgazdaság valamennyi szereplője – a termelők, az élelmiszergyártók és a kereskedők – számára egyaránt hasznos tájékoztatásul szolgálhatnak.

SZAKTANÁCSADÓK FIGYELEM! - NEMZETI AGRÁRGAZDASÁGI KAMARA ÁLTAL AJÁNLOTT RENDEZVÉNY! 4-4 pont kapható az eseményen való részvételért. (A kredit pont érvényesítéséhez mindkét nap külön regisztráció szükséges a helyszínen!)

Országos esővel zárult a múlt hét, a tartós, intezív eső jelentős öntözést végzett - írja az Időkép. A legtöbbet a Dunántúl keleti, déli részén mértük, györkönyi automatánk közel egy havi csapadékot mutat, ma reggelig 57 milimétert számolt a csapadékmérő.

Az elmúlt 24 óra csapadékösszege (hétfő reggel 8:05-ig) (Forrás: Időkép)
Az elmúlt 24 óra csapadékösszege (hétfő reggel 8:05-ig) (Forrás: Időkép)

Emellett az északi tájak nyitják a hetet magasabb csapadékösszeggel, de az ország minden részére jutott a mediterrán ciklonból. A következő napok pedig újabb csapadékot hoznak, esőből, záporból, zivatarból nem lesz hiány.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2023
Az év legkiemelkedőbb 2 napos agrárgazdasági eseménye Siófokon!
Budapest Economic Forum 2023
A Portfolio legjelentősebb makrogazdasági konferenciája.
Sustainable World 2023
A fenntarthatóság szükséges szektorsemleges lépés!
EZT OLVASTAD MÁR?