Hatalmas zivatar tarolja le az országot: térképen mutatjuk, hol, mi várható

Hatalmas zivatar tarolja le az országot: térképen mutatjuk, hol, mi várható

MTI
Zivatarveszély miatt az egész országra elsőfokú figyelmeztetést adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat. Délelőttig az eső, zápor mellett néhol zivatar is kialakulhat.

Idén először 3 napos az Agrárszektor 2024 konferencia!

A Portfolio Csoport év végi Agrárszektor Konferenciája ma már az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény a hazai agrárgazdaságban. A rendezvény exkluzivitását és különlegességét az adja, hogy egyedülállóan átfogó és részletes módon jeleníti meg a mező- és élelmiszergazdaságot érintő legaktuálisabb témákat. A rendezvényre idén először konferencia előesttel is készülünk!

Ne maradjon le az év egyik legjelentősebb agrárszakmai eseményéről!

A déli óráktól, főként a Dunántúlon, több helyen is várható zivatarok kialakulása. Zivatarban, helyenként rövid idő alatt, 20-50 milliméter csapadék, szélerősödés, néhol kisebb méretű jég várható. Az ország keleti felén kevesebb helyen valószínű zivatar. A meteorológiai szolgálat szerint a zivatarok környezetében az elsődleges veszélyforrást a villámlás jelenti. Borsod-Abaúj-Zemplén, Heves és Nógrád vármegyére felhőszakadás veszélye miatt is kiadták az elsőfokú figyelmeztetést, az intenzív záporokból, zivatarokból rövid idő alatt 25-30 millimétert meghaladó csapadék hullhat.

Címlapkép forrása: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Budapest Economic Forum 2024
Egész napos makrogazdasági konferencia
Fókuszban a KKV versenyképesség - Pécs
Ingyenes gazdasági fórum
EZT OLVASTAD MÁR?