Hatalmas esők tarolhatják le az országot: térképen mutatjuk, hol, mi várható

Hatalmas esők tarolhatják le az országot: térképen mutatjuk, hol, mi várható

MTI
Ma szinte bárhol az országban kialakulhat eső, zápor, zivatar a hosszabb-rövidebb napos időszakok mellett, néhol felhőszakadás is előfordulhat. Több tájegységünkön élénk lehet az északias szél, de zivatarok környezetében erős, viharos lökések is lehetnek.

Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!

A Portfolio Csoport az idén 12. alkalommal rendezi meg siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az ágazat egyik legnagyobb és legjelentősebb szakmai eseményének számít. A december 4-5-i kétnapos rendezvényen immár 10. alkalommal adjuk át 9 kategóriában rangos agrárdíjainkat, amelyekre az ágazat bármely kiemelkedő szakmai munkát végző szereplője pályázhat, illetve nevezhető.

Nevezzen szeptember 15-ig!

Délután 23 és 31 fok között alakulhat a legmagasabb hőmérséklet - írja az Időkép. Az intenzívebb cellákat elsősorban felhőszakadás kísérheti rövid idő alatt akár 30-40 mm-t meghaladó mennyiségű csapadékkal. Kis eséllyel jégeső (apróbb szemű) is társulhat a gócokhoz. Az Országos Meteorológiai Szolgálat az egész országra figyelmeztetést adott ki a zivatarok és felhőszakadás miatt!

Címlapkép forrása: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
Támogatott tartalom

Fókuszban a tányérvédelem (x)

A napraforgó termésbiztonsága szempontjából az első kezelés kulcsfontosságú, de nem szabad megfeledkeznünk a tányér védelméről sem, mely a további minőség- és mennyiségmegőrzés záloga.

FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Sustainable World 2024
Egy konferencia a jövő vállalatainak
Fókuszban a KKV versenyképesség - Herceghalom
Ingyenes KKV rendezvény Herceghalmon
EZT OLVASTAD MÁR?