Viharokkal érkezik meg a hidegfront: így mossa el az eső a brutális hőséget

Viharokkal érkezik meg a hidegfront: így mossa el az eső a brutális hőséget

agrarszektor.hu
Vasárnap jöhet a nyárzáró hidegfront. Vagyis hétvégén búcsút intünk a kánikulának, és visszaállunk az átlagos hőmérsékletekre.

Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!

A Portfolio Csoport az idén 12. alkalommal rendezi meg siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az ágazat egyik legnagyobb és legjelentősebb szakmai eseményének számít. A december 4-5-i kétnapos rendezvényen immár 10. alkalommal adjuk át 9 kategóriában rangos agrárdíjainkat, amelyekre az ágazat bármely kiemelkedő szakmai munkát végző szereplője pályázhat, illetve nevezhető.

Nevezzen szeptember 15-ig!

Kedden este - szerda hajnalban északkeleten egy bennünket súroló hidegfrontnak köszönhetően záporok-zivatarok kialakulására kell számítanunk, de ezt követően folytatódik az alapvetően forró, meleg időjárás - írja az Időkép. A kérdés csak az, hogy meddig? A hőség miatt csütörtökön éjfélig országszerte másodfokú hőségriasztás van érvényben, számottevő változást éppen a hétvége hozhat: vasárnap markánsabb hidegfront érkezhet hazánk fölé, amely hevesebb viharokat is okozhat.

Jelenleg az átlagosnál jóval magasabban alakulnak a csúcshőmérsékletek. Vasárnap érheti el hazánkat a klasszikusan nyárzáró frontnak nevezett hidegfront. Ezt követően a hőmérsékletek várhatóan visszaesnek, véget ér a kánikula.

Címlapkép forrása: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
Támogatott tartalom

Kramer szerviz KITE alapokkal (x)

A gépek megítélését a műszaki tartalmon túl nagyban meghatározza, hogy karbantartás és meghibásodás esetén a javításuk milyen hatékonysággal történik.

Támogatott tartalom

Új termék a Hungrana portfolióban (x)

Hazánk egyik legnagyobb kukoricafeldolgozó vállalata az elmúlt időszakban is előre tekintett, a fejlesztések eredményeképpen új termékkel bővíti portfolióját.

FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Sustainable World 2024
Egy konferencia a jövő vállalatainak
Fókuszban a KKV versenyképesség - Herceghalom
Ingyenes KKV rendezvény Herceghalmon
EZT OLVASTAD MÁR?