Elkezdődött a betakarítás: megvan, mennyi napraforgómag várható Ukrajnában

Elkezdődött a betakarítás: megvan, mennyi napraforgómag várható Ukrajnában

MTI
Ukrajnában megkezdődött a napraforgómag betakarítása, a mezőgazdasági minisztérium a tavalyinál alacsonyabb terméssel számol a kisebb vetésterület miatt.

Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!

A Portfolio Csoport az idén 12. alkalommal rendezi meg siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az ágazat egyik legnagyobb és legjelentősebb szakmai eseményének számít. A december 4-5-i kétnapos rendezvényen immár 10. alkalommal adjuk át 9 kategóriában rangos agrárdíjainkat, amelyekre az ágazat bármely kiemelkedő szakmai munkát végző szereplője pályázhat, illetve nevezhető.

Nevezzen szeptember 15-ig!

Az APK-Inform ukrán agrárgazdasági tanácsadó vállalat beszámolója szerint az országban a termés betakarítása elsőként a déli, Mikolajiv megyében kezdődött meg. Az ukrán mezőgazdasági minisztérium hónap elején ismertetett előrejelzése szerint idén 12 millió tonnára csökken a napraforgómag-termés a tavalyi 12,9 millió tonnáról, mert az orosz invázió miatt kisebb területen vetettek a növényből.

Címlapkép forrása: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
Támogatott tartalom

Új termék a Hungrana portfolióban (x)

Hazánk egyik legnagyobb kukoricafeldolgozó vállalata az elmúlt időszakban is előre tekintett, a fejlesztések eredményeképpen új termékkel bővíti portfolióját.

FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Sustainable World 2024
Egy konferencia a jövő vállalatainak
Fókuszban a KKV versenyképesség - Herceghalom
Ingyenes KKV rendezvény Herceghalmon
EZT OLVASTAD MÁR?