Eddig tartott a lehűlés: már látszik, mikor tér vissza a 30 fok az országba

Eddig tartott a lehűlés: már látszik, mikor tér vissza a 30 fok az országba

agrarszektor.hu
Szeptember első napjaira visszatér a napos idő, a meteorológiai ősz első hétvégéjén nem lesz ritka a 30 fok. Nagy bizonytalanság mellett észak-északnyugat felől egy hidegfront vasárnap késő délután közelítheti meg térségünket, hétfőre pár fokkal visszaeshetnek a maximumok.

HOLNAP JÖN AZ AGROFUTURE 2024 KONFERENCIA 

Fenntarthatóság és innováció az agráriumban

Az AgroFuture 2024 konferencián előad Feldman Zsolt, Hadászi László, Nemes Imre, Petri Bernadett és Vajda Péter is! Még nem késő regisztrálni!

A jelentős lehűlést okozó hullámzó frontrendszer lassanként kelet, északkelet felé távozik, a hét második felében dél-délnyugat felől száraz, ismét melegebb levegő érkezik fölénk - írja az Időkép. Szeptember első napjai így igazi nyári időt hoznak, az ősz első hétvégéjén 30 fok körül alakulnak a maximumok.

Sokat fog sütni a nap, szombaton az ország nagy részén szinte zavartalanul, és napról napra melegebb idő vár ránk: pénteken 24 és 29, szombaton 26 és 31, vasárnap pedig 27 és 32 fok közötti csúcsértékeket mérhetünk. Vagyis szeptember első hétvégéjén akár még strandolhatunk is, még természetes álló-és folyóvizeink hőmérséklete is alkalmas lehet fürdőzésre.

Címlapkép forrása: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?