Hatalmas eső tarolhatja le az országot: itt lehet a legdurvább

Hatalmas eső tarolhatja le az országot: itt lehet a legdurvább

agrarszektor.hu
Ma reggel, délelőtt az ország déli és középső tájain még előfordulhat néhány (nem heves) zivatar, később jelentősen csökken a csapadékhajlam, és kritériumokat elérő veszélyes időjárási jelenség már nem valószínű. A csapadéktevékenység súlypontja egyre nyugatabbra tolódik, főként a déli tájakon valószínű eső, zápor, miközben kelet, északkelet felől szakadozik, csökken a felhőzet. Délelőtt a Dunántúlon nagyrészt még erősen felhős vagy borult lesz az ég, és ott néhol előfordulhat további eső, záporeső, de ezt követően ott is lassan naposra fordul az idő.

24% a tavaszi agrár konferenciákra, csak decemberben!

Jövő márciusban találkozunk az Agrárium 2024 konferencián, májusban pedig két új rendezvénnyel várjuk az agrárszakma képviselőit: jön az Agrofood és Agrofuture! Regisztráljon most 24% kedvezménnyel! Részletek és regisztráció: https://www.portfolio.hu/rendezvenyek/agrar oldalon.

Ma már többnyire élénk lökések kísérik az északi, északkeleti szelet, amely késő délutántól a legtöbb helyen mérséklődik - írja a met.hu. A legmagasabb nappali hőmérséklet 20 és 29 fok között alakul, legmelegebb a keleti, északkeleti vidékeken várható, míg a hűvösebb idő a legtovább felhős délnyugati tájakon lehet. Késő estére 15 és 20 fok közé csökken a hőmérséklet. Az országban többfelé lehet záporokra, zivatarokra, sőt, felhőszakadásra is számítani.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Most decemberben még 24% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Most decemberben még 24% kedvezménnyel!
Agrárium 2024
Most decemberben még 24% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?