Nagy változás jön az időjárásban itthon: ez vár a magyarokra szerdától

Nagy változás jön az időjárásban itthon: ez vár a magyarokra szerdától

agrarszektor.hu
Az októberi hajnalok egyre húvösebbek, keddre virradóra a sorra abszolút minimumokat produkáló Zabaron már mindössze 4 és fél fokot mutatott a hőmérő. Napközben viszont már újra a nyárias idő kapja a főszerepet, ma 23-29 fok között alakulnak a csúcsok.

24% a tavaszi agrár konferenciákra, csak decemberben!

Jövő márciusban találkozunk az Agrárium 2024 konferencián, májusban pedig két új rendezvénnyel várjuk az agrárszakma képviselőit: jön az Agrofood és Agrofuture! Regisztráljon most 24% kedvezménnyel! Részletek és regisztráció: https://www.portfolio.hu/rendezvenyek/agrar oldalon.

Holnap, azaz szerdán aztán egy, a múlt szombatihoz hasonló, szakadozott felhőzettel átvonuló, helyenként kisebb csapadékot okozó hidegfront érkezik. Ami leginkább felhívja majd a frontra a figyelmünket, az a feltámadó szél lesz, amely a Dunántúlon eleinte viharos is lehet, valamit a hozzá kapcsolódó fejfájás, ami főképp a frontérzékenyeket érinti majd - írja az Időkép.

EZ IS ÉRDEKELHET

Csütörtöktől kezdődően aztán visszatér a szárazabb, naposabb idő, amely előreláthatólag a hétvégéig ki is tart. Az ilyenkor megszokottnál továbbra is melegebb lesz, de azért picit visszavesz az indián nyár: 19 és 25 fok közötti csúcshőmérsékletekre készülhetünk. Hajnalonként viszont továbbra is köd- és párafoltok díszíthetik az őszi tájat. Érdemi változás jövő hét közepén jöhet időjárásunkban.

Címlapkép: Getty Images
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Most decemberben még 24% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Most decemberben még 24% kedvezménnyel!
Agrárium 2024
Most decemberben még 24% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?