Letarolta a meleg Magyarországot: térképen mutatjuk, hol volt a legdurvább

Letarolta a meleg Magyarországot: térképen mutatjuk, hol volt a legdurvább

agrarszektor.hu
A 2018-ban született, 31,4 fokos melegrekord ugyan nem volt veszélyben, de országszerte nyárias napunk volt, a csúcshőmérsékletek 25 és 29 fok között alakultak, ennél egyedül a hegyekben mértünk néhány fokkal alacsonyabb értékeket.

Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!

A Portfolio Csoport az idén 12. alkalommal rendezi meg siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az ágazat egyik legnagyobb és legjelentősebb szakmai eseményének számít. A december 4-5-i kétnapos rendezvényen immár 10. alkalommal adjuk át 9 kategóriában rangos agrárdíjainkat, amelyekre az ágazat bármely kiemelkedő szakmai munkát végző szereplője pályázhat, illetve nevezhető.

Nevezzen szeptember 15-ig!

A mai nap folyamán sem fogunk fázni, délutánra 22 és 27 fok közé melegedhet a levegő és a napsütést is legfeljebb kósza felhők zavarhatják. Rekord várhatóan ezen a napon sem fog dőlni, hiszen 11 évvel ezelőtt április 30-án még ennél is melegebb volt, akkor 32,6 fok volt, árnyékban - írja az Időkép.

Címlapkép forrása: Getty Images
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
Támogatott tartalom

Új termék a Hungrana portfolióban (x)

Hazánk egyik legnagyobb kukoricafeldolgozó vállalata az elmúlt időszakban is előre tekintett, a fejlesztések eredményeképpen új termékkel bővíti portfolióját.

FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Sustainable World 2024
Egy konferencia a jövő vállalatainak
Fókuszban a KKV versenyképesség - Herceghalom
Ingyenes KKV rendezvény Herceghalmon
EZT OLVASTAD MÁR?