2024. július 27. szombat Olga, Liliána
Mínuszok és fagy jön kedden: térképen mutatjuk, hol lesz a legdurvább

Mínuszok és fagy jön kedden: térképen mutatjuk, hol lesz a legdurvább

agrarszektor.hu
A vasárnapi hidegfront után több helyen készülhetünk gyenge fagyra hétfőn, kedden és szerdán is. Jól fog jönni tehát egy kabát a következő reggeleken, csütörtöktől azonban újabb felmelegedés jön.

Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!

A Portfolio Csoport az idén 12. alkalommal rendezi meg siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az ágazat egyik legnagyobb és legjelentősebb szakmai eseményének számít. A december 4-5-i kétnapos rendezvényen immár 10. alkalommal adjuk át 9 kategóriában rangos agrárdíjainkat, amelyekre az ágazat bármely kiemelkedő szakmai munkát végző szereplője pályázhat, illetve nevezhető.

Nevezzen szeptember 15-ig!

A vasárnap még többfelé felhős, esős időt okozó hidegfront hétfőre elvonul, és újra a napsütés veszi át az uralmat. A kitisztuló égbolt, a gyenge légmozgás miatt azonban csípős éjszakák elé nézünk és több helyen gyenge fagyra is készülni lehet - írja az Időkép.

Már hétfő hajnalban is lehettek gyenge fagyok a fagyzugosabb északi völgyekben és néhol akár az Alpokalján is. Kedden pedig még nagyobb területen süllyedhet fagypont közelébe a hőmérséklet, és a hidegebb északi völgyekben, valamint a Nyírségben -3, -2 fokos minimumok is előfordulhatnak. Hajnali fagyok még szerdán is lehetnek, de csütörtöktől újabb melegedés veszi kezdetét.

Címlapkép forrása: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Sustainable World 2024
Egy konferencia a jövő vállalatainak
Fókuszban a KKV versenyképesség - Herceghalom
Ingyenes KKV rendezvény Herceghalmon
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. július 26. 13:31