Megjött a hó Magyarországra: fehérbe borultak ezek a tájak

Megjött a hó Magyarországra: fehérbe borultak ezek a tájak

agrarszektor.hu
Éjjel havazott a Kékestetőn, ami akár meg is maradhat, hiszen 0 fok körül alakult a hőmérséklet nemcsak a Kékesen, hanem a Mátra több csúcsán is. A havazás pedig valóban kitartott egész éjszaka, így ma reggelre fehérbe borult a Bükk is. 

Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!

A Portfolio Csoport az idén 12. alkalommal rendezi meg siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az ágazat egyik legnagyobb és legjelentősebb szakmai eseményének számít. A december 4-5-i kétnapos rendezvényen immár 10. alkalommal adjuk át 9 kategóriában rangos agrárdíjainkat, amelyekre az ágazat bármely kiemelkedő szakmai munkát végző szereplője pályázhat, illetve nevezhető.

Nevezzen szeptember 15-ig!

A várakozásoknak megfelelően a Bükk-fennsík keleti részén fekvő síközpont, a 956 méter magasan fekvő Bánkút gyönyörű reggelre ébredhetett: fehér ruhába bújt ugyanis a síterep. Miután Kékestetőn Márton napján megjelentek a szezon első hópelyhei, másnap reggelre nemcsak hazánk legmagasabb pontja, hanem a Bükk mindössze negyedik legmagasabb helyszínének környéke, Bánkút is téliesebbre vette a figurát - írja az Időkép.

EZ IS ÉRDEKELHET

A Bükkben néhány centi friss hó esett, a Mátrában éppen csak megszórták porcukorral a Kékest, szóval itt még nem lehet szánkózni, az biztos. De azért a télies hangulatot oda is meghozta az elmúlt éjszaka. Azt viszont érdemes kiemelni, hogy elég kérészéletű lesz ez a mostani hó, gyorsan fog olvadni.

Címlapkép forrása: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
Támogatott tartalom

Új termék a Hungrana portfolióban (x)

Hazánk egyik legnagyobb kukoricafeldolgozó vállalata az elmúlt időszakban is előre tekintett, a fejlesztések eredményeképpen új termékkel bővíti portfolióját.

FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Sustainable World 2024
Egy konferencia a jövő vállalatainak
Fókuszban a KKV versenyképesség - Herceghalom
Ingyenes KKV rendezvény Herceghalmon
EZT OLVASTAD MÁR?