Őrület, ami karácsonykor történik: ennek nem sok magyar örülhet

Őrület, ami karácsonykor történik: ennek nem sok magyar örülhet

agrarszektor.hu
Már nem is meglepő, ha karácsony, akkor kora tavasz. Nincs ez másképp most sem, már a reggeli órákban is szokatlanul enyhe volt az idő, a szelesebb tájakon 10-14 fokot mutattak a hőmérők december 25-én. 

Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!

A Portfolio Csoport az idén 12. alkalommal rendezi meg siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az ágazat egyik legnagyobb és legjelentősebb szakmai eseményének számít. A december 4-5-i kétnapos rendezvényen immár 10. alkalommal adjuk át 9 kategóriában rangos agrárdíjainkat, amelyekre az ágazat bármely kiemelkedő szakmai munkát végző szereplője pályázhat, illetve nevezhető.

Nevezzen szeptember 15-ig!

Kora délutánra pedig a naposabbra forduló időben a déli-délnyugati országrészben többfelé 15 fok fölé melegedett a levegő. Volt, ahol 18 fok volt. A melegrekord ugyanakkor nem került veszélybe, Sellyén 2009-ben ugyanezen a napon 21,8 fokig melegedett a levegő. Az enyhe idő az ünnep második napján is folytatódik, a legtöbb helyen ismét 10 fok fölé, a tartósabban napos tájakon 15-16 fokig melegedhet a levegő - írja az Időkép.

Címlapkép forrása: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
Támogatott tartalom

Új termék a Hungrana portfolióban (x)

Hazánk egyik legnagyobb kukoricafeldolgozó vállalata az elmúlt időszakban is előre tekintett, a fejlesztések eredményeképpen új termékkel bővíti portfolióját.

FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Sustainable World 2024
Egy konferencia a jövő vállalatainak
Fókuszban a KKV versenyképesség - Herceghalom
Ingyenes KKV rendezvény Herceghalmon
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. június 13. 13:31