Vihar csap le az országra csütörtökön: mutatjuk, hol lesz a legdurvább

Vihar csap le az országra csütörtökön: mutatjuk, hol lesz a legdurvább

agrarszektor.hu
Zivataroktól lehet hangos a csütörtök hajnal, egy hidegfront hoz ugyanis záporokat éjjel. Néhol akár az ég is megdörrenhet majd.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 54 400 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Éjjel egy újabb, gyors mozgású hidegfront halad át hazánk fölött, de jelentős lehűlést ez a front sem hoz, csütörtökön is marad a maihoz hasonló enyhe, tavaszias időjárás - írja az Időkép. A front záporokkal vonul át fölöttünk, melyek nyugatról kelet felé vonulva a Duna vonalában megerősödhetnek, az Alföldön akár villámlás, mennydörgés és apró szemű jég is kísérheti a csapadékgócokat.

Reggel kelet felé távozik a front, így csütörtökön ismét változóan felhős-napos időre készülhetünk helyenként egy-egy futó záporral. A nyugatias szél északon erős, néhol viharos lehet.

Címlapkép: Getty Images
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?