Brutális fagy csap le az országra: itt az előrejelzés arról, hol, mi várható

Brutális fagy csap le az országra: itt az előrejelzés arról, hol, mi várható

agrarszektor.hu
Érkezik a télies fordulat, a középső tájak kivételével hétfőn már sehol sem emelkedik fagypont fölé a hőmérséklet. Ez azt jelenti, hogy még a legmelegebb órákban sem lesz magasabb érték -6, -1 foknál, ráadásul kedden egyes helyeken akár -10 foknál is hidegebb lehet Magyarországon.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 54 400 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Erős, viharos széllel érkezett a hideg, nyugaton és északkeleten már vasárnap délelőtt fagypont köré csökkent a hőmérséklet - írja az Időkép. Innentól kezdve egyre nagyobb teret hódított a hideg, fagyos levegő Magyarországon. A lehűlés tovább folytatódik, legkésőbb a szélvédett középső tájakon érezteti majd hatását. Itt még ma is néhány fokkal fagypont fölé emelkedhet a hőmérséklet, miközben a szeles dunántúli és keleti, északkeleti tájakon egész nap fagyni fog. Ez azt jelenti, hogy a legmelegebb órákban sem mérhetünk majd -6, -1 foknál magasabb értékeket. Kedd reggel a szélvédett, derült északkeleti völgyekben pedig -10 foknál is hidegebb lehet.
EZ IS ÉRDEKELHET
Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?