Kemény fagy jön: térképen mutatjuk, hol lesz a legdurvább

Kemény fagy jön: térképen mutatjuk, hol lesz a legdurvább

agrarszektor.hu
A derült, szélcsendes északi völgyekben szerda és csütörtök hajnalban -15 fokig csökkenhet a hőmérséklet Magyarországon. Pénteken erős északias széllel újabb hidegfront érkezik, mögötte ismét sarkvidéki eredetű légtömegek árasztják el hazánkat.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 59 400 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Kedden fokozatosan veszít erejéből a légmozgás, szerdára virradóan már országszerte gyenge lesz a szél, valamint kelet, északkelet felől kiderül az ég - írja az Időkép. Az erős kisugárzásnak és a lecsendesedő légmozgásnak köszönhetően kemény éjszakai fagyok jönnek, szerda és csütörtök hajnalban a legtöbb helyen -12 és -6 fok közötti minimumok várhatók, de a szélcsendes, fagyzugos északi völgyekben -15 fok is lehet. A zord reggelekért cserébe napközben sok napsütés, száraz idő fog kárpótolni bennünket, délutánonként egy-két fokkal fagypont fölé emelkedik a hőmérséklet.

 

Címlapkép: Getty Images
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?