2024. július 27. szombat Olga, Liliána
Kemény fagy jön: térképen mutatjuk, hol lesz a legdurvább

Kemény fagy jön: térképen mutatjuk, hol lesz a legdurvább

agrarszektor.hu
A derült, szélcsendes északi völgyekben szerda és csütörtök hajnalban -15 fokig csökkenhet a hőmérséklet Magyarországon. Pénteken erős északias széllel újabb hidegfront érkezik, mögötte ismét sarkvidéki eredetű légtömegek árasztják el hazánkat.

Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!

A Portfolio Csoport az idén 12. alkalommal rendezi meg siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az ágazat egyik legnagyobb és legjelentősebb szakmai eseményének számít. A december 4-5-i kétnapos rendezvényen immár 10. alkalommal adjuk át 9 kategóriában rangos agrárdíjainkat, amelyekre az ágazat bármely kiemelkedő szakmai munkát végző szereplője pályázhat, illetve nevezhető.

Nevezzen szeptember 15-ig!

Kedden fokozatosan veszít erejéből a légmozgás, szerdára virradóan már országszerte gyenge lesz a szél, valamint kelet, északkelet felől kiderül az ég - írja az Időkép. Az erős kisugárzásnak és a lecsendesedő légmozgásnak köszönhetően kemény éjszakai fagyok jönnek, szerda és csütörtök hajnalban a legtöbb helyen -12 és -6 fok közötti minimumok várhatók, de a szélcsendes, fagyzugos északi völgyekben -15 fok is lehet. A zord reggelekért cserébe napközben sok napsütés, száraz idő fog kárpótolni bennünket, délutánonként egy-két fokkal fagypont fölé emelkedik a hőmérséklet.

 

Címlapkép forrása: Getty Images
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Sustainable World 2024
Egy konferencia a jövő vállalatainak
Fókuszban a KKV versenyképesség - Herceghalom
Ingyenes KKV rendezvény Herceghalmon
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. július 26. 13:31